Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hva tenkte journalisten, egentlig?

03.09.06 in Diverse

På TV2 nettavisen sto det i går en artikkel der sjefsøkonom Elisabeth Holvik i Norsk Privatøkonomi uttaler at hun tror renten kan stige kraftig. Det jeg lurer på er relevansen til dette lille avsnittet:

Holvik, som opprinnelig kommer fra Måløy, tror det kan gi en enda høyere boliglånsrente på sikt.

Hvilken relevans har det faktum at Holvik er fra Måløy? Er hennes rentesyn preget av det? Mener man å antyde at hennes rentesyn skyldes hvor hun kommer fra?

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

7 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Undre says:

  Hæhæ!

  😀

 2. Tiqui says:

  Innskutte setninger kan ofte være en kilde til humoristiske effekter av intetanende skribenter..

  Kanskje han/hun tenkte: jeg må få med hvor hun er fra et eller annet sted, og ikke tenkte seg derimot lenge om før den innskutte setningen ble plassert helt fatalt. Uten å ha lest resten av teksten kan det jo tenkes at den ville sett enda mer fatal ut et annet sted… hehe.

  Hvorfor er forresten nordmenn så utrolig opptatt av hvilken glyvre man “tilhører”?

 3. Iversen says:

  Alle vet at man kan stole litt ekstra på folk fra Måløy.

 4. Tonje says:

  Måløy har jo lenge vært på topp 10 lista over steder økonomer ønsker å komme fra…

 5. Iskwew says:

  Det er sikkert, tiqui :o) Og er du laget som meg, mister du da fullstendig innholdet i resten av artikkelen og begynner å lure på hva i alle verden Måløy har med saken å gjøre :o) Den ble nok som du sier bare plassert ut på et dertil (u)egnet sted, den bisetningen.

  Iversen og Tonje, da skjønner jeg hva setningen hadde der å gjøre. Økonomer til å stole på er såpass sjeldent at det selvsagt måtte opplyses at Holvik er nettopp fra topp 10 stedet, der økpnomer er til å stole på.

 6. Goodwill says:

  Dette er jo opplagt. Journalisten fra Nettavisen har naturligvis nære forbindelser med nærings- og utviklingssjefen på Måløy som ønsker at flere skal flytte dit og skape verdier der. Og jo høyere rente jo dyrere å bo i pressområdene, mens Måløy derimot – billig, billig!

  Og vakkert!

  :-))

 7. Iskwew says:

  Ahhh det er en plan bak, selvsagt! Det burde jeg jo ha skjønt.

  Vakkert er det helt sikkert der!

Top