Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hvem er den idioten

22.08.06 in Liv og levned

som har kommet på den fullstendig idiotiske ideen at det er lurt med likeregulerte lys på Granfoss bru??? Resultatet av den gnistrende gode ideen var at det i dag tok en – 1 – time fra Jar-krysset til Lysaker, en tur som burde ta omtrent 10 minutter, kanskje 20 om det er ekstra mye trafikk.

Årsaken er – vil jeg tippe etter observasjon – at en eller annen idiot har kommet på at de bare skal la et trafikklys regulere over bruen, som ble åpnet for trafikk i ett spor i går. Med det resultat at trafikken ovenfra står i kø så lang som et vondt år, og ser på en tom bru, ettersom det ikke er noen som skal over fra den andre siden. Trafikken går som kjent i hovedsak inn til Oslo om morgenen.

Dette prøvde de seg med i vinter også, og det fungerte ikke da heller. Muligens har de tenkt å spare noen kroner på å regulere med bare lys, og ikke folk. Men i det regnestykket har de da ikke tatt med kostnaden for samfunnet av at en hel kø av busser og biler kommer for sent på jobben. Og om de skal bruke bare lys til å regulere, så får de til helvete ikke stille dem på like lange intervaller begge veier, men sørge for at man etter å ha brukt en time fra Jarhuset slipper å sitte å se på en tom bru som ingen bruker, der man selv står i kø.

Dette var IKKE en god start på dagen.

*knurr*

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

17 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iskwew says:

  Ja, det holdt hardt i dag, det er sikkert. Det vokste en uværssky over hodet mitt. Og når du så endelig kommer på kontoret, og det er tomt for kaffe, da kunne vanskelig dagen ha startet verre.

 2. Goodwill says:

  Sykle til jobben! :-))

 3. morten says:

  Jeg går for å være en rolig og sindig person. Men det er èn ting som får meg til å tilte. Rushtrafikk. Heldigvis bor jeg sånn til nå at jeg ikke plages nevneverdig med det. Hadde jeg havnet i den køen du beskriver… Du hadde vel sett en overkropp med et stort rykende hull på toppen, tenker jeg.

  M:)rten

 4. Iversen says:

  Jeg aner ikke hva et likeregulert lys er. O_o

 5. Iskwew says:

  Kan du si det, Goodwill – det hadde gått greit nedover, men ikke oppover. Bratt!

  Iversen, jeg vet ikke om det er det det heter en gang, men det betyr at det er grønt like lenge i begge retninger. Selv om trafikken stort sett går bare en vei. Inn til Oslo om morgenen, ut om ettermiddagen.

 6. Goodwill says:

  Bratt hjemover? Me like!!! 😀

 7. Iskwew says:

  Ehh… *god tur* til Goodwill :o)

 8. iapetus says:

  Slapp av. Hold ut. 1/9 er det over. Fra da blir det toveis. Idioten kan du sikkert få vite hvem er på 175….

 9. Iskwew says:

  Åhå??? Kan jeg det?

  *løfter opp røret*

  Jeg bør strengt tatt ha hjemmekontor til 1.9.

 10. Iversen says:

  Aha. Jo, det kan vi vel være enige om at er korka.

 11. Iskwew says:

  Ja, det er ekstremt korka. Da vi sto i 30 sekunder og ventet, mens det ikke kjørte en bil over, var det en veldig mørk regnsky over hodet mitt.

 12. iapetus says:

  Slutt å kjør frem og tilbake over den brua: Nå regner det igjen ;-D

 13. Iskwew says:

  Det skal bli spennende å se om det regner over brua i morgen. You’ll know :o)

 14. Goodwill says:

  Weeell?? Ble det noe regn??

  Jeg syklet idag, og lot meg ikke hindre av et eneste rødlys 🙂

 15. Iskwew says:

  Nå tror jeg du er litt mer enn litt sprekere enn meg altså, Goodwill. Dessuten tok det bare 40 minutter i dag. Og bussjåføren kunne berette at det visstnok skulle bli manuell regulering etterhvert.

  *krysser fingre og tær*

 16. Goodwill says:

  Det tok bare 40 min for meg også —> rett i dusjen, og så en kaffekopp på kontoret. Fin start på dagen 🙂

 17. Iskwew says:

  Det hadde ikke tatt meg lange tiden heller. Nedover :o) Oppover, derimot. Huff!

Top