Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Du får det du betaler for

19.08.06 i Om meg

selv om Ole Fyrand sier noe annet. Når det gjelder kremer og andre smukkifiserings og velvære-remedier altså. Der er det det dyre som gjelder.

Jeg har psoriasis. En mild variant, og jeg har bare hatt skikkelig utslag en gang. Til gjengjeld hadde jeg da illrøde flekker over hele kroppen, som var ytterst ubehagelige. Men til vanlig har det bare som utslag at jeg har svært tørr hud og tørt hår, og må være forsiktig med såpe, for mye dusjing og dessuten er jeg helt avhengig av gode kremer og andre remedier for å ikke føle meg som et ørkenlandskap. Bortsett fra da jeg bodde i Brasil. Det er det perfekte klimaet for meg, i tillegg til sol og sjø hele året omtrent.

Nå har jeg akkurat dusjet, med Eucerin dusjolje. Jeg har vasket håret med den dyre shampooen jeg kjøper hos frisøren, System Professional. Så har jeg skrubbet hele meg med den dyre peeling-kremen fra Clinique. Deretter har jeg renset ansiktet med den dyre ansiktsrensekremen av samme merke, og så med ditto peeling-krem. Deretter har jeg brukt den fabelaktige body-lotion’en fra Armani, og ansiktskremen fra Elizabeth Arden, og ditto øyekrem. Så har jeg tatt noe av den dyre frisør-balsamen i håret.

Her ble det litt reklame, men det kan jeg leve med. For jeg får IKKE den samme følelsen av totalt velvære med billige kremer, peeling og remedier. Sånn er det bare. Og jeg har prøvd, altså. Det funker bare ikke.

Og du verden, så ny jeg føler meg! Huden er myk som silke, håret dufter godt og det eneste jeg trenger nå, for at livet skal være perfekt, er et glass rødvin og en god film.

Ahhhh! Deilige luksusfølelse.

*henter et glass fruktig italiensk rødvin og smiler av lutter velværefølelse*

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

9 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iversen sier:

  For noen år siden snylta pappa en solid Sydentur pga psoriasis. Jeg er likevel ikke sjalu, psoriasis er kjipe greier.

 2. Iskwew sier:

  Jeg tror ikke jeg har det ille nok til å få det. Og håper det blir lenge til jeg får rundt med illrøde flekker igjen, gitt. Det var veldig lite gøy.

 3. Godwill sier:

  Feelgood er alt her. Hvis Du synes det er verdt det, så er det verdt det. Her er det du alene som er markedet *et perfekt marked, spør du meg* og du bestemmer suverent 🙂

  Selv klarer jeg meg utmerket med Sterilan, også i håret. Det er en av fordelene med sveisen min 😀

  *løfter rødvinsglasset og skåler*

 4. Iskwew sier:

  Sterilan i håret??? *grøsser*

  Jepp, det handler om feelgood – og dessuten er jeg så vanskelig på dette området, at jeg mener at jeg er en kvalitetskontroll. Jeg strekker produktenes egenskaper til ytergrensene.

  *skåler tilbake over glasset med italiener*

 5. Jojoy sier:

  Intet er som litt luksus og oppfriskning på kveldstider. Håper vinen smaker og at du er blitt passe tilbakoverlent!

  Todo tranquilo 😉 Ingen tid, ingen stress. Helg og regn. Passende!

 6. DRM sier:

  Askeavkok og/eller kaldt vann med tilsatt lut.
  Eventuelt et gjørmebad på en hipp festival.

  Skal det være så fordømrande vanskelig da?

  Selv Kate Moss har skjønt det.

  Velvære starter innenfra.

  Doktor Greve kan greve sin egen grev, my ass.

 7. Iskwew sier:

  DRM, jeg tror jeg holder meg til remediene jeg allerede har i skapet :o)

 8. ponin sier:

  Jeg unnet meg den luksus her om dagen å få manikyre for første gang i mitt liv. Egentlig er jeg velsignet med veldig sterke og fine negeler fra naturens side så egentlig helt unødvendig. Men det var en deilig luksusfølelse å sitte der å få pleid hender og negler etter alle kunstens regler og dessuten fikk jeg noen nyttige tips om hvordan jeg skal pleie hendene mine bedre selv. Det blir ikke lenge til jeg kommer til å prøve pedikyre, det også for første gang. 🙂

  Og helt enig Isk, man får hva man betaler for, selv sverger jeg til hudpleie fra Academie. Har du forresten prøvd disse Evelle tabelettene? Jeg synes huden min har blitt mindre tørr etter å ha brukt dem en stund.

 9. Iskwew sier:

  Evelle-tablettene? De har jeg ikke prøvd! Men det høres da ut som noe for meg. Hvor kjøper du de?

  Manikyr er deilig! Jeg har selvsagt svært tørre negler også, og gikk før Tigerungen ble født og fikk lagt på belegg på den, en gang i månenden. Det var deilig, for da hadde jeg lange negler. Det har jeg ikke nå.

Top