Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Rapport fra stranden

05.07.06 in Liv og levned

Vær: utmerket

Norske jordbær: helt fabelaktige

Badetemp: utmerket i følge Tigerungen, senere verifisert av Iskwew

Dagens idiotIsk: ikke ha iPod på shuffle når du hører på lydbok. Selv Are Kalvøs “Syden” blir litt for morsom da. Usammenhengende morsom, rett og slett. Jeg hadde hørt en stund før jeg oppdaget at sprangene i teksten var ganske store, det var liten sammenheng, og endelig kom jeg på den geniale tanke å sjekke om den sto på shuffle, noe den gjorde. Etter det ble boken enda bedre.

Det er rett og slett en hylende morsom bok, som selvsagt passer helt strålende på stranden en varm dag i juli, med badetemp godt over 20 og strålende sol fra lettskyet himmel. Det er jo nesten som i Syden, bare uten alle de fortredelighetene folk bedriver der.

Forøvrig har jeg tatt med meg en viss solnoia hjem fra Brasil, og soler meg med faktor 15. Tigerungen med faktor 30. Dermed blir vi ikke fort brune, men vi blir ikke solbrente heller. DET er en god ting. I Brasil brukte jeg forresten 30 og Tigerungen 50. Og der var vi aldri i solen mellom 12 og 4. Det er det, ifølge Are Kalvø, bare nordmenn på ferie i Syden som er.

IdiotIsk 2: Å vaske Tigerungens nye megatøffe sorte badebukse m/flammer sammen med det hvite badehåndkledet. Nå er den ikke lenger tøff, men mer som en lodott.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

6 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. O! says:

  Høres ut som damen har kost seg stort i dag. 😉 Jeg får komme meg hjem fra jobben jeg nå. Men skal ikke klage har både vært i oslo og kost meg og fått jobbet utendørs i dag. ,-) Ha en fortsatt fin kveld på stranda..

 2. iskwew says:

  Ja, en strålende fin dag har det vært :o)

  Det er vel på tide å komme seg hjem fra jobb nå synes jeg. Det hadde nok vært bedre å være på stranden :o)

 3. O! says:

  Usj, klassisk feil… noen skjorter her som var litt lodne ja.- 😉

 4. iskwew says:

  Jaaa. Det gikk med en taperull, omtrent, for å få den tilbake til sin gamle supertøffe tilstand.

 5. Goodwill says:

  Kan knapt tenke meg noe mer ydmykende for en tiger enn å måtte ha på seg en lodott av en badebukse. Tipper det krevde en viss avlat?

  Deilig på stranden igår. Særlig på kvelden, med vindstille, lav sol og fortsatt god varme. Måtte det komme flere slike dager!

 6. iskwew says:

  Jeg reddet den, med store mengder tape. Nå er den omtrent like svart og flammete som opprinnelig.

  Ja, i går var det deilig på stranden, det var som å være i sydligere egner. Måtte det bli mange flere slike dager fremover!

Top