Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ny TV? Og litt om pepper for mye skriving

28.06.06 i Onlinelivet

Nei, jeg tror ikke det. Jeg har en som er bare 3 år gammel, og har IKKE lyst til å bytte den ut, selv om plasma-tv selvsagt er überstilig i forhold og det blir overgang til 16:9 den 16.9. Jeg har ikke helt klart for meg hva det betyr, om jeg bare får en sort stripe øverst og nederst, eller hva. Får jeg bare det, kan jeg leve med det, så lite som jeg ser på TV.

Jeg ser jo på dataskjerm i stedet :o) Jeg kan jo ikke ha øynene på mer enn et sted. Forøvrig fikk jeg et gnistrende godt innspill på grunn av alt jeg skiver her om dagen:

«da du har fått over 22000 brev og enda er singel……… ja da må man begynne å lure hva det er for noe galt med deg…:) eller er du så mega kresen…?? fare for å bli alene resten av livet er stor……….»

På innspill om at jeg selvsagt er veldig sær, men det er vel alle, mer eller mindre, kom så denne kommentaren:

«har du vært singel i mer enn 5 år, så sier de at det er vanskelig å danne et langvarig forhold…..»

Det er gutten sin som kan det med oppmuntring og positive innspill det tenker jeg.

Dette var fra en person som aldri har vært i kontakt med meg før, det var altså første kontaktpunkt. Og det er å overdrive å si at jeg ble sjarmert. Hva trodde han egentlig? At jeg skulle skjønne hvor håpløst sær jeg er, bli desperat og kaste meg over ham, siden han viser bittelitt interesse for meg, nok til å sende en ganske lite hyggelig post i hvert fall? Javisst skriver jeg mye, både på blink, e-post og i blogg. Jeg har valgt meg noen skriftlige medier, og der skriver man. Jeg liker å skrive. Det er morsomt. Det er faktisk derfor jeg er i de skriftlige mediene.

Hrmmmmf.

Han burde legge seg på hjertet at du fanger flere bier med honning enn med eddik.

Men tilbake til TV’en. Det blir ikke noen ny TV i år, for nå er jeg blakk etter all oppussing. Det koster selvsagt alltid mer enn du tror. Så den flotte flatskjerm-tv’en får rett og slett vente.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

7 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. O! sier:

  😉 byttet tv her i vinter, men det ble en tradisjonell tv (crt) en gang til, men med prisen på dem nå så fikk jeg en skikkelig stor 16:9 variant da… Det stod mellom en stue med flatskjerm og en haug med puter på gulvet, eller sofae ++ og en vanlig tv.

  jaja, litt snusfornuftig…

 2. iskwew sier:

  Jeg synes du gjorde et klokt valg der, O!. Dessuten tror jeg at om man venter en stund, så blir de neppe dyrere enn nå. Denne høsten skal vel alle ha flatskjerm, og det borger ikke for gode tilbud.

 3. Goodwill sier:

  Hehe – du fanger ikke bier med flatskjerm heller 😉

 4. iskwew sier:

  Nei, er du ute etter å fange bier, er nok honning aller best. Eventuelt jordbær :o)

 5. Goodwill sier:

  Med fløte! ;o)

 6. iskwew sier:

  Eller uten! Bare det er søte, solmodne jordbær trenger en fornuftig bie intet annet :o)

 7. Goodwill sier:

  *smiler*

Top