Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Fatale feil ved min person fra A til Å

11.04.06 i Om meg

Når man legger ut en profil om seg selv online, legger man kun vekt på sine sterke og gode sider, det er klart. Ergo kan mange bli noe skuffet og overrasket når de møter den virkelige meg. Som en advarsel legger jeg dermed ut listen over mine fatale feil, det vil si, de det er plass til innenfor rammen av det norske alfabetet. Etterhvert skal jeg ta det greske, for alle Olympens Guder skal vite at det er nok å ta av.

Jeg legger ut denne i påsken, når i hvert fall en del er på ferie. Det er jo ikke nødvendig kanskje, at absolutt alle leser listen. Så få som mulig er kanskje like greit.

Jeg tagger ingen, da det sikkert bare er meg som har et alfabet fullt av fatale feil.

A Arrogant, har ekstremt liten tålmodighet med folk som sier dumme ting eller er dustete.

B Til tider svært usosial

C Har klaustrofobi, noe som kan få underlige utslag, f.eks. på konserter med mange og gjerne fulle folk

D Har ikke noe liv egentlig, er lenket til hjemmets fire vegger stort sett. Jeg har forstått at barn, katt, jobb og online chatting ikke teller som liv.

E Kan til tider bli svært grinete, aka bitchy

F Har ikke så ofte barnevakt (MÅ gjøre noe med det! (aner ikke hva))

G Kan ikke fordra innholdsløs smalltalk og er derfor ikke godt egnet i overfladiske sosiale settinger

H Synes skewed distribution charts er vakre (forsåvidt også normale, de er bare vanskeligere å tro på), og at tallrekker er noe av det mer fascinerende det er mulig å holde på med. Ønsker seg maleri av skewed distribution charts til bursdagen

I Har mellomrom mellom fortennene ala Tore Skogman. Har noen sett tennene mine på noe bilde? Tror ikke det nei.

J Har en overmåte sarkastisk sans for humor bare svært få forstår. Må ofte i etterkant si fra at jeg prøvde å være morsom, selv om det ikke virket sånn.

K Siterer Paulo Coelho på portugisisk, engelsk og norsk i tide og utide

L Har litt mer enn enkelte grå har som kamufleres med farging med jevne mellomrom. Den egentlige hårfargen har ikke sett solen på så mange år at det er usikkert hvilken det er.

M Har noen kilo for mye her og der, uten å gjøre særlig mye med det, da jeg ikke trimmer (praktisk vanskelig innenfor husets 4 vegger) og liker og kan lage god mat.

N Nekter å gjøre noe som helst fredag kveld, da det innebærer å måtte gå glipp av Beat for Beat, Nytt på nytt og Skavlan. Altså er jeg i praksis utigjengelig mellom 8 og 1/2 11 på fredag.

O Kan ikke synge, spille noe som helst og er ikke sterkt opptatt av musikk heller.

P I hovedsak er fremtidens feriemål fastlåste, ferier går til Brasil.

Q Liker ikke snø, og har ikke hatt ski på beina på 25 år. Hater å gå på ski.

R Er til tider lat, og kan godt tilbringe en hel alene-lørdag på sofaen. Så lenge jeg har kaffe, aviser og bærbar PC savner jeg intet.

S Er til tider grenseløst utålmodig, og andre ganger så tålmodig at det gir omgivelsene grå hår.

T Røyker Gudang Garam hvis jeg får tak i dem

U Er allergisk mot tegnefilm-lyd, med mindre det er for å få Tigerungen til å ta en liten pause i mammamammamamma masingen sin

V Liker ikke å feriere under primitive forhold; i telt, på hytter uten innlagt vann og strøm etc. Definitivt ingen villmarkens datter. Liker heller storbyer.

W Har en gang lånt bort mye penger, og det kommer ikke til å skje igjen.Fortsatt sak gående i USA.

X Har ikke vett på å komme meg i seng i rimelig tid som regel, noe som gjør at jeg blir trøtt og veldig grinete om morgenen. Servering av appelsinjuice+soyaolje+salt gjør det betraktelig verre. Det serverte Tigerungen en gang en tidlig lørdag morgen. Han gjør det neppe igjen.

Y Blir ekstremt værsyk når det har vært dårlig vær en stund.

Z Blir som regel litt deprimert i november, da våren på det tidspunkt synes være langt, langt, langt unna. Kommer ikke opp av grøfta igjen før tidligst i mars.

Æ Er svært selvstendig og til tider sta. Liker ikke å tape verbale kamper. Har kommet meg noe etter å ha vært utsatt for Brasil i et år.

Ø Forelsker meg ganske lett, med mindre jeg bestemmer meg for å ikke gjøre det (gjennomførte det med ståldisiplin i 5 år). Dagdrømmer en del om heller urealistiske ting.

Å Makter ikke å sitte foran en politisk tv-debatt. Skrur umiddelbart over til annen kanal eller skrur av. Politikere er ekstremt irriterende mennesker.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

4 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

Sider som lenker til dette innlegget

  1. Iskwews hjørne på www » Blog Archive » Hva enhver singel jente må ha | 14.07.06
  1. Undre sier:

    Awwww! Jeg er nå bittelitt glad i deg, lell! 😀

  2. Iskwew sier:

    Hehe :o) Takk, Undre!

Top