Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Barn kan ikke gå på vannet

17.01.09 i HumoristISK

Men de kan ha mammaer som hjelper til.

jesus

Og ja, pappaer som hjelper til også!  Men vi gir mamma kreditt for denne her. 😉

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

7 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Lothiane sier:

  Haha, den var fin! 🙂

 2. Goodwill sier:

  Hehe! Den var fin, ja!

  Minner meg om da jeg løp o-løp i Arendal andre juledag, vannene i skogen var islagte, og løperne spurte arrangøren om det var lov å løpe på dem. Og den slagferdige arrangøren svarte at «Jo, det er lov å løpe på vannene. Men dere må ikke løpe på vannet der det ikke er is…» Han skulle ikke ha noe av at noen lekte Jesus 😉

 3. Iskwew sier:

  Hehe, Goodwill, og løperne hadde vel ikke mammaen sin med seg heller kanskje?

 4. Goodwill sier:

  Hehe – mammaene løper selv, vet du! 😀

 5. smgj sier:

  Psst!
  Jeg vet ikke om du er «inne» i sånt, men siden jeg setter stor pris på å lese hos deg så har du herved fått en award. Den ligger i bloggen min.

 6. Iskwew sier:

  Mammaene løper selvsagt selv! Burde jeg ha tenkt på, Goodwill 😀

  Oh, tusen takk, smgj – løper inn og titter!

 7. Anette sier:

  Ha ha ha – veldig bra! 😀

Top