Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Høststemning

15.10.08 i Liv og levned

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med: ,

3 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. VamPus sier:

  He he he, kjenner igjen uttrykket til en pusekatt på jakt 🙂

 2. Goodwill sier:

  Nydelige bilder! Jeg tror det kan bli en ny slik dag i morgen 🙂

 3. Iskwew sier:

  Yess, VamPus, denne her tror jeg er en skikkelig jeger 😀

  Jeg håper det, Goodwill. Jeg er nemlig hjemme med småsykt barn, og da kan jeg jo ta meg en tur ut og lufte Herkules igjen.

Top