Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Out of office

09.10.08 in Blogging

I dag er jeg på Norsk redaktørforenings høstkonferanse og kommenterer medier, sammen med VamPus, Pål Hivand og Shahzad Rana.  Ta en titt innom bloggen Samtaler om media og se hva vi skriver om fra møtet.

Print Friendly, PDF & Email

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Milton says:

  Dette var da en usedvanlig kjedelig fraværsmelding – med mindre du gjør noe helt annet da.

 2. IvarE says:

  Hva er galt med:
  “I dag er jeg på Norsk Redaktørforenings høstkonferanse for å lære Anne Aasheim & Co et par knep for å holde på kundene. Hører dere ikke mere fra meg, kan dere anta at jeg ligger smurt utover i en tabloidpresse et eller annet sted på østlandet. Kontakt i såfall politiet.”

 3. Goodwill says:

  Så bra! Lær dem en lekse!

 4. Milton says:

  IvarE: Lista ble lagt for et par poster siden i form av eksotiske frav´rsmeldinger – og da holder jo plain truth ikke.

 5. Iskwew says:

  Så langt har det gått bra, men hører dere ikke fra meg i morgen, kan det være jeg har havnet i vannet ved Operaen etter mørkets frembrudd. Skriv i så fall om det! Og kontakt politiet, ja.

 6. Håkon says:

  Snål blogg…

  You must be logged in to post a comment.

  Det er jo i og for seg et “statement” i seg selv. 🙄

 7. Iskwew says:

  Akk. Det er fordi den i lange perioder er “ubemannet”. Men jeg har fått løyve til å åpne den nå. Så nå bør du kunne kommentere.

 8. Håkon says:

  Nå? Ja, men nå er jo showet over. Salen er tom, bordene er ryddet, baren er stengt, og ivrige fingre løper ikke over tastaturet. Yesterday’s news… 😐

 9. Iskwew says:

  Ja, det er sant 🙁

 10. Håkon says:

  (Ny dag, nye muligheter 😀 )

 11. Goodwill says:

  *Ikke hvilken som helst dag heller. Det er fredag. Ju-huuuuu 😛 *

 12. Iskwew says:

  Jepp, Håkon! Skal bare våkne første.

  Det er jeg glad for, Goodwill, jeg var tross alt på Operaen i går kveld 😀

Top