Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Farvel dårlige vibber

17.08.08 in Blogging

Som de fleste som har vært her før bør ha lagt merke til, har jeg byttet template igjen. For øyeblikket er som du sikkert ser, med mindre du er fargeblind, Hjørnet relativt blått. Surferen jeg nevnte i posten under, Zé, mener bestemt at blått frastøter dårlige vibber. Jeg tror det må ha flyttet inn noen i wordpress på iskwew.com, siden det er tregt som sirup der (med skrivingen altså). Dermed gjør jeg Hjørnet blått som et tiltak for å få futten tilbake i bloggen.

Jeg har ikke mekket mye med denne templaten, den har et hav av muligheter jeg ikke har undersøkt enda, og dessuten 9 andre fargemuligheter. Michael fra Solostream har laget et glitrende godt og brukervennlig template, igjen. Jepp. Jeg har betalt for det. Men, det er som de sier “You get what you pay for”. Han er alltid veldig hjelpsom om du vil endre på noe, og ikke skjønner bæret av CSS.

Det kan nok komme endringer og justeringer etterhvert. Fargetransformasjon er f.eks. bare et klikk unna.

Det jeg har gjort, er å fjerne den ganske store boksen med “Featured articles”. Jeg liker den, egentlig, men jeg synes den tar for stor plass, og ikke vet jeg om den er så mye brukt heller. Er det ellers noe som ser snodig ut, er det fint om dere sier fra. Jeg har ikke testet mye. Strengt tatt har jeg vel bare oversatt til norsk og rokkert om på noen widgets.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

25 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Håkon says:

  Jeg er redd for at boksen med “featured articles” gjorde ting litt tregere i tillegg til at den tok plass rent visuelt. En margmeny med overskriftene til artiklene er nok et bedre alternativ. Ellers er det en passe tung blåfarge du har valgt å møte høsten med. 🙂

 2. Iskwew says:

  Ja, det er nok det. Artiklene ligger nå der som featured i en egen kategori.

  Til blåfarge å være er den ikke verst 🙂 Strengt tatt er jeg ikke så glad i blått. Men denne funker.

 3. Shoaib says:

  Spennende.

 4. Iskwew says:

  Hva er spennende, Shoaib? Det med at blått frastøter dårlige vibber eller templaten?

 5. Tiqui says:

  Denne var fin!! Kanskje litt mørk, men veldig delikat og oversiktlig. Og så vakre bilder av medlemmene i Iskwew AS 😀 Gratulerer

 6. Iskwew says:

  Takk, Tiqui! Det er mulig jeg skal endre bakgrunnsfargen fra svart til noe annet etter hvert. Men jeg liker denne veldig godt, og det var omtrent ikke noe mekking med den i det hele tatt.

 7. Undre says:

  Hey! Det ble finfint, Isk! 😀

 8. Iskwew says:

  Takk, Undre! Bad vibes: Be gone :mrgreen:

 9. Luka says:

  Fin den, men det jeg savner er boksen med “Siste innlegg” på alle sider. Det er etter min mening det viktigste navigasjonsmidlet i en blogg, og brukes langt mer enn taglister og blogroll. Når jeg kommer inn er det gjerne 2-3 innlegg jeg ikke har lest, og da er det naturlig at man ønsker å få med seg disse på en enkel måte. Fant ut at det gikk an å gå til forsiden, men det blir ikke bare et ekstra klikk men også ekstra venting (ja, er mye ute og farter hvor det som oftest er dårlig nettverk).

 10. Iskwew says:

  Siste innlegg kan flyttes til høyre sidebar, Luka, eventuelt kan det også være to sidebars i oppsettet for enkeltposter også.

  Jeg tenker jo også at det viktigste på siden er innleggene 🙂 Skal endre det.

 11. Iskwew says:

  Sånn. We aim to please 😉

 12. Iskwew says:

  Men nå er det foreløpig tilbake til originalen. Det er en bug som gjør at den plukker poster fra feil kategori oppe til høyre. Alt er plutselig Finans/økonomi 😯

  Har mailet Michael, så det blir nok ordnet ganske snart, Luka.

 13. bza says:

  Friskt og spenstig. Likte den gamle godt, men forandring er som oftest bare litt rart første gangen. Flott at du prioriterte vekk den artikkelboksen i toppen. Den tok mye fokus og ga lite igjen for de som er innom jevnlig.

 14. Iskwew says:

  Jeg tror ikke så mange brukte dem heller, bza. Det var lite klikk på dem. Og uinteressant for de som leser jevnlig, og det er de leserne jeg liker aller best 😉

 15. Shoaib says:

  Synes templaten virker spennende og fresh. 🙂

 16. Iskwew says:

  Ahh. Så bra, Shoaib 🙂

 17. Cat says:

  Dette var veldig lekkert synes jeg! Er så glad i blåfarger selv, og her får jeg et avdempet og sofistikert inntrykk. Fungerer bra! 🙂

 18. Iskwew says:

  Takk, Cat! Jeg liker dette veldig godt selv. Det er en blåfarge som ikke er så blå blå, om du skjønner 🙂

 19. Lena says:

  Hei! Du har fått et kjempefint og behagelig design. Veldig passende til høsten som er litt mørkere. Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg kommenterte på ditt innlegg om din søster og hennes ME i vår en gang.

  Jeg ville egentlig bare fortelle hvordan det gikk med meg, og klarer ikke helt å finne frem til hvor dette burde postes. Legene testet alt som kunne testes og ingenting ble funnet. Jeg kom meg til nevrolog og fikk til slutt den lenge etterlengtede ME diagnosen. I vår var jeg ganske dårlig, og var på skolen 1 time i uka. Derfor fikk jeg dessverre ikke fullført. Det er rart hvordan man sklir bort fra det sosiale, og hvor bundet man blir til sin familie etter en slik tid.

  I begynnelsen av juni var jeg på LP i London. Etter det har jeg vært bedre, og mer bevisst på hvordan jeg tenker osv. Det var på alle måter en positiv opplevelse. Enda er jeg ikke helt frisk, men jeg har heller ikke brukt prossessen i sommer siden noe bremser meg på en eller annen måte. Det er rart det der å skulle gå fra å være syk til å bli frisk. På en måte er det å være syk noe som føles som “trygt” siden jeg har vært det så lenge. Samtidig er det helt forferdelig, og jeg vil jo helst bli frisk. Det er bare skummelt det å skulle delta i verden igjen. Vanskelig å sette ord på det..

  Jeg har heller ikke hatt så mye å bruke prossessen på siden jeg nøt sommeren uten å gjøre noe anstrengende. Det blir spennende å se nå mot høsten hvordan det går når skolen begynner igjen. Da har jeg noe å aktivt bruke prossessen mot. Det står mer om min ME historie i min nye blogg, under CFS/ME siden, som er laget i wordpress. Den var noe jeg satt og lekte meg litt med mens jeg var for syk til å komme meg ut. I tillegg har bloggen hjulpet meg veldig siden jeg har hatt kontakt med omverdenen gjennom den. Jeg følte meg litt sosial igjen. Også har jeg fått mange positive tilbakemeldinger og gode ord. Til og med har jeg gjort folk mer bevisste på ME og noen syke har funnet det inspirerende at jeg har vært så åpen. Det betyr så mye.

  Jeg vet ikke helt hvorfor jeg fikk dette innfallet med å skrive denne kommentaren. Det har nok noe å gjøre med at du er den som inspirerte meg fra starten av. Den som jeg først fant kunnskap hos da jeg var på ville veier, og ikke visste helt hva jeg skulle gjøre. På en eller annen måte (redd for å høres noe spesiell ut, og håper at du for all del ikke tar det sånn) så betyr du noe for meg. Jeg assosierer deg med noe positivt og trygt. Takk!

 20. Lena says:

  Du trenger egentlig ikke godkjenne det over, og putte det i bloggen din siden det er litt langt og off topic. Jeg ville bare at du skulle få det. (:

 21. Iskwew says:

  Jeg lever bra med off topic, Lena 🙂

  Så fint at du har det bedre, jeg tror ikke du skal tenke på at du har hatt en rolig periode og at det kanskje gjør at det ikke blir så OK etterhvert. Tenk heller på at sommeren har gitt deg masse energi, og den kan du surfe på, lenge.

  Om noe jeg har skrevet har betydd noe for deg, så blir jeg selvsagt bare glad og sier tusen takk 🙂 Det er da det er verdt det, å skrive.

  Jeg skal titte på siden din.

 22. Synes den nye “looken” i hjørnet er veldig fin. Til tross for min hang til RØDE biler 🙂 føler jeg meg svært komfortabel med blått 😀 – at det støter bort dårlige vibber: Se det ja, det er ingen dum greie…

  ..

 23. Iskwew says:

  Det er ingen dum greie, nei, PS 😉 Det er kanskje noe som bør kunne innarbeides i markedsføringen?

 24. hm..funker dette nå…hva synes du? masa. 😀

 25. Iskwew says:

  Juhu!

  Jeg maser bare om lure ting, PS 😀

Top