Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Det er noe som ikke stemmer

19.07.08 in Kattene

i dette bildet:

Italienerfrøkenen ligger altså og SOVER midt oppe i garnnøstene mine. Vi snakker her om en pasjonert garnnøstetyv, som tidligere har hatt lager av garnnøster bak klærne på tørkestativet. Garnnøstene er til og med av den pureste alpakka-ull, en soleklar favoritt, og de burde derfor være en ren fryd å stjele og gjemme bort, de nøstene. Men nei.

Nei, Italienerfrøkenen er slett ikke seg selv. Muligens skyldes det de siste dagenes foring med tunfisk og kyllingfilet, men jeg tror ikke det. Italienerfrøkenen savner. Hun savner Tigerungen. Hun savner Pondus. Hun er ikke laget for å være i et stille hus uten lekekameratene sine. Går hun ikke rundt og mjauer og leter, så vil hun ligge i fanget, eller i hvert fall ikke lenger enn en halv meter unna meg.

Hun sørger.

Vi har vært flinke. I går var vi ute en god stund, og i dag har Italienerfrøkenen vært ute litt alene også. Men hun ville fort inn igjen. Kanskje for å passe på meg, jeg vet ikke.

Jepp. Italienerfrøkenen skal få en ny liten lekekamerat så snart Tigerungen er tilbake fra Spania. Så hun ikke sover bort livet og glemmer å stjele garnnøster, til og med.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

6 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Goodwill says:

    Rørende å høre, av katter faktisk sørger. For det gjør de garantert, de fantastiske vesnene. Men så gjør de seg heldigvis også ferdig med det. Det må vi også…

    Ny lekekamerat høres herlig ut!

    Her i Sälenfjellet løper vi og koser oss i sola! 🙂

Top