Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

HURRA for Flopsy og de andre kommentatorene mine

18.07.08 in Blogging

I forrige post kom kommentar nummer 20.000 i Iskwews Hjørne. Jeg hadde fulgt med en stund, for å se når den kom. Og den kom altså onsdag kveld, her. Det var Flopsy som skrev den, en trøstende og god kommentar. Flopsy blogger også, om enn ikke så ofte som før, i bloggen Lighthouse on driftwood. Hun skriver som jeg gjør, litt om dette og hint, og hun skriver godt, med innlevelse, humor og en personlig fortellerstemme. Dessuten er hun et empatisk menneske, som jeg er glad for å ha blitt kjent med, også utenfor kommentarfeltene. Takk, Flopsy, denne er til deg:

Til Flopsy

Til Flopsy

Den viktigste grunnen til å blogge er for meg å ha et forum for tanker, meninger og funderinger, samt å dokumentere liv og levned her i det Iskwew’ske hus. Etter det vonde som skjedde med Pondus for to dager siden, var det godt å sette ord på det, og det var godt å få respons. For den er veldig viktig for meg. Dialogen med de som leser, enten det er folk som kjenner meg, faste lesere, tilfeldige forbipasserende eller hvem det måtte være, den dialogen er grunnen til at blogg er mitt valgte medium. Derfor takk til alle som leser og kommenterer, takk til Goodwill, Undre, Håkon, Milton Marx, Tiqui (de fem som har kommentert mest) og alle dere andre som stadig vekk kommenterer her, nesten uansett hva jeg skriver om. Denne er til dere, og den bobler av farger, på samme måte som dere fargelegger bloggen min med kommentarene deres:

Til alle Hjørnets kommentatorer

Til alle Hjørnets kommentatorer

Takk for alt dere bidrar med!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top