Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Jeg ville nok ha måttet lyve

07.06.08 in Diverse

Med sin store innsikt og visdom har Cosmopolitan kommet med en liste over lure ting å si til en mann du ønsker å a) slå klørne i, eller b) holde fast i klørne. Jeg kom raskt til at om jeg må si disse tingene, ville jeg definitivt lyve på en god del av punktene.

1. Æsj, jeg liker ikke dyre smykker. Jeg synes at diamanter er harry og smakløst.

Nei. Ikke om de er små og diskrete. Men massivt gull er bedre.

2. Dette er det eneste skoparet jeg noensinne kommer til å trenge.

Dette ville være løgn og forbannet bedrag. Ingen trenger bare et par sko. Ingen trenger bare 10 par sko, spør du meg.

3. Når jeg tenker meg om, vil jeg gjerne dra på Ikea alene.

Sant. Om du først skal inn i møbelbutikken fra helvete, ser jeg det mest som et lynoppdrag der jeg vet hva jeg skal ha lenge før jeg kommer dit. Ingen grunn til å ha selskap.

4. Wow – det var litt av en orgasme!

*håpefull*
(I og for seg foretrekker jeg hele, og ikke bare litt av en, når sant skal sies.)

5. Jeg synes ikke at det å kline med andre jenter regnes som utroskap – for noen av oss.

Å jo. Jeg har ikke lyst til å kline med andre jenter, og mannen ville ikke få forstående blikk han heller.

6. Selvfølgelig støtter jeg deg i drømmen din om å bli verdens første profesjonelle PlayStation-fotballspiller.

Detfårdaværemåtepå.

7. Er det i det hele tatt noe du ikke kan fikse?

*håpefull*
Men jeg tipper jeg må ordne en del ting fortsatt, selv om jeg hadde ordnet meg med en mann. Det er helt greit, bare det ikke involverer maling og sånt. Der har jeg minst 10 tommeltotter.

8. Leiligheten min er ikke stor nok for denne 52-tommers tv-en. Kan vi ha den hjemme hos deg?

Ligger det implisitt her at jeg skal investere i en 52 tommers TV til 15.000 og så gi den til en mann? HAHAHA! Artigkurrer er de, i Cosmopolitan.

9. Nå ligger naboens vakre tenåringsdatter og soler seg toppløs igjen, kom og se!

Eh. Nei. Verken jeg eller den utkårede har pedotendenser.

10. Hva med å legge ferien til fotball-EM i Sveits og Østerrike i år?

Det betyr vel ikke at jeg må gå på kamper? Det går an å dra på vinsmaking? Se på kafelivet i Wien? Vandre gatelangs? Jepp, vi kan godt legge ferien til Sveits og Østerrike mens det er fotball-EM.

Nja. Jeg vet ikke om dette kommer til å hjelpe meg så mye. Men, jeg har fått meg noe som kan hjelpe meg til å forstå menn bedre, og det er vel av det gode?

Jeg har ikke rukket å spille enda, bare tittet så vidt. Men de som laget Leisure Suit Larry hadde eminent sans for humor, det er sikkert. Kommentarene i det spillet overgår det meste som er skrevet av ironiske spillkommentarer.

Så får vi se om det blir noe på Larry 😀

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

19 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Håkon says:

  10 lure ting hun kan si uten å si et ord om følelsene sine? 🙄

 2. Tiqui says:

  Godt observert, Håkon – ingen av disse tingene har jo noe som helst med forholdet å gjøre..

 3. Iskwew says:

  Ja, dette er viktige greier, Håkon 😀 Og Carmen skal jeg høre på når jeg kommer hjem. Nå handletur. Noen har fått penger til bursdagen sin, og de brenner i lommeboken og vil til en lekebutikk 😉

  Tiqui, jeg tror Cosmo mener dette er kvinnelist, eller noe… 🙄

 4. Goodwill says:

  Artig sak!

  *humrer*

 5. Milton says:

  Jeg kan faktisk tenke meg enda flere ting som jeg kanskje ville la meg lura av – men man kan ogsaa spille den omvendt.

  En fin vri er aa ta dama, mens hun enda vil ha deg, og kysse henne med kjeften full av snus. Det GAAR faktisk helt fint aa faa en nyforelsket jente til aa innroemme at den gode saltsmaken tilfoerer kysset noe positivt.

  Maalet er selvfoelgelig ikke at man i fremtiden skal kline med snus hver evige gang – men du slipper dette evige gnaalet om at “Naar skal du slutte aa snuse?”. Da har du lagt linja: dersom hun er snill, spytter du ut snusen foerst.

 6. Marina says:

  Tror nok jeg måtte lyve litt, jeg og. Bare ett par sko?
  Det får da være måte på!

 7. Bluebird says:

  12. “Selvfølgelig kan du få bruke de neste fire årene på å få gjort ferdig prosjektet ditt. Ikke bry deg om å tjene penger, jeg tjener nok for oss begge.”

  😀

 8. Iskwew says:

  Goodwill 😉

  Milton, har du fått nytt tastatur? Og snus… er det vanskelig å lure i hvert fall meg til å like 😯

  Marina, ett par sko i strøk der været varierer fra sommer til søle til vinter til søle er ikke å anbefale.

  Bluebird, det er selvsagt lov å drømme. Men om jeg sa noe sånt, ville jeg garantert være en løgner 😀

 9. Milton Marx says:

  Nei og nei, Isk! Jeg skjønner at du ikke har møtt den store kjærligheten! Da hadde du tilbudt deg å både begynne med snusing og gå uten sko – selv på hardeste vinteren.

  Jeg har forresten ikke fått nytt tastatur, men satt og lastet ned oppdateringer til min nieses nye maskin, og da lot jeg like godt være med å kødde med norsk tegnsett. Disse latinopikene fatter likevel ikke de skandinaviske tegnenes velsignelse. Alt de vil ha er ¿?, ñ og ¡!

 10. Håkon says:

  Fillern, Bluebird hadde absolutt det nestbeste forslaget. 😆 På den annen side har jeg en liten mistanke om at det er langt mellom kvinner som har lyst og råd til å betale for at jeg skal seile rundt på alle hav i fire år og vel så det.

  Jeg holder uansett en pent påsydd skjorteknapp på at å gjenta forslag 11 sånn omtrent et par ganger i uka er mer virkningsfullt enn en splitter ny 50-fots seilbåt. Tror jeg da. (Det beste hadde vel vært å få prøvd ut begge deler for å finne svaret.)

 11. Iskwew says:

  Det hadde jeg kanskje, ja, Milton 🙂 Jeg ser slett ikke bort i fra det.

  Da jeg bodde i Brasil ble hendene mine etterhvert programmert med alt+etellerannettall for å få frem norske tegn. Jeg hadde nemlig portugisisk tastatur. Men nå er jeg deprogrammert.

  Håkon, jeg tror du kanskje skal lete en stund, ja. Men hvem vet? 🙂

  Jeg tror 11’eren er virkningsfull jeg også. Men jeg har altså ikke testet det empirisk.

 12. Anne says:

  Ha, ha Larry is back!
  Det ble liksom ikke noe på ham da jeg spilte det spillet der i min grønne ungdom. Men jeg fikk ham stadig til å dø av aids.
  Hm. Sier det noe om mitt forhold til menn? Hvordan skal jeg i tilfelle lyve meg ut av det?

 13. Iskwew says:

  Heeeee’s back 😀 Dessverre har jeg ikke hatt tid til å finne noen damer til ham enda. Men snart!

  Jeg vet ikke hva mitt forhold til Larry måtte si om mitt forhold til menn… men kanskje det forklarer mer enn jeg tror?

  😯

 14. M says:

  “9. Nå ligger naboens vakre tenåringsdatter og soler seg toppløs igjen, kom og se!

  Eh. Nei. Verken jeg eller den utkårede har pedotendenser.”

  Tror ikke du helt har forstått hvordan dette fungerer hos menn. Å like kvinnelige former er programmert inn i hjernen deres, det er en automatisk respons på stimuli. Alderen til jenta/kvinnen derimot er ikke programmert inn som en del av responsen. Fornuft kommer ikke inn i bildet. Det er ikke slik at en mann ser en toppløs jente og tenker “pupper! nei men vent, hun er 15 så puppene hennes er uinteressante”. Det har ikke noe med pedofili å gjøre, det er bare slik de er programmert. De fleste menn vil aldri handle på det, og noen vil ikke innrømme det engang, nettopp fordi enkelte kvinner (du blant annet) mener de har pedotendenser dersom de liker unge pupper. Samfunnet forteller menn fra de er små at pupper som ser unge ut er de beste, så da er det ikke rart at de liker tenåringspupper.

 15. Iskwew says:

  Nei, jeg skjønner det, M. 🙂 Men derfra til å oppfordre til å se på toppløse tenåringer er et langt, langt stykke.

 16. Sexy Sadie says:

  M.

  Hvis en fyr ikke forstår av seg selv at han skal trekke øynene sine til seg når det kommer til fjortissjenters pupper; er ikke en fyr en dame er tjent med å kjenne.

  Ellers da, jeg bare rystet på hodet av de her punktene. Tror damerne som Cosmopolitan referer til er totalt annerledes enn de damerne jeg kjenner. Medregnet meg selv.

 17. Iskwew says:

  Jeg tror heller ikke de Cosmo-folkene helt har skjønt verken kvinner eller menn 🙂

Top