Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ukerytme og årsrytme

18.04.08 i Om meg

Min ukerytme er omtrent slik:

workingweek_.png

Jeg hater mandager.  Jeg elsker fredager (minus at jeg må stå opp tidlig).

Og årsrytmen min kan vel beskrives som mandag (vinter), fredag (vår), lørdag/søndag (sommer) og tirsdag (høst).

Vakre vårdager som denne er nesten det beste jeg vet!  Ha en super helg i det nydelige vårværet 🙂

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Herlig! Smask!

  Goodwills siste bloggpost er..Se her, Gerhard!

 2. Iskwew sier:

  😉

 3. Tiqui sier:

  Og dette er bare begynnelsen! Nå venter det mange mange mange vakre, nydelige vårdager fremover! *hoppe opp og ned*

 4. Iskwew sier:

  Yess. Plenen har blitt grønner på noen få dager. Herrrrlig!

 5. Weinberg sier:

  Problemet med våren i Bergen er at den uten unntak er vanvittig vakker i eksamensperioden. Når vi nærmer oss tiden da eksamen gjøres ferdig, ja da kommer regnværet. Du kan ta gift på at her er det kausalitet ute og går.

  Weinbergs siste bloggpost er..Verdensmesterskapet i snooker 2008

 6. Iskwew sier:

  Jepp, det ser jeg slett ikke bort fra 🙂 Jeg lovet meg selv da jeg var ferdig med min siste junieksamen at det skal jeg aldri ha mer.

Top