Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ting du ikke sier til en naken mann

08.01.08 in HumoristISK

Funnet i en salgsbod i Puerto de Mogán. Avbildet, men ikke innkjøpt. Jeg kan jo ikke ha slikt i huset, i tilfelle det av en helt usannsynlig og litt obskur årsak skulle dukke opp en naken mann der.

morsomt.jpg

Print Friendly, PDF & Email

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Hø-hø! Verry fønni!

  🙂

 2. Iskwew says:

  *fniser litt fjortisaktig*

  Berry fønni indeed 😀

 3. Håkon says:

  tilfelle det av en helt usannsynlig og litt obskur årsak skulle dukke opp en naken mann der

  Vi får kanskje satse på at din gjest på forhånd har fått tatovert dette skiltet i passe stort format.

  :o)

 4. Iskwew says:

  Hihi – jeg kan jo spørre før avdukning: “Har du sett skiltet?”

 5. Elle says:

  Hm- Får meg til å tenke på russekortet mitt: ”Ingen så liten at det ikke er godt for noen. PS: Ikke regn med meg.”

 6. XmasB says:

  Den var jo bare søt.

 7. Tiqui says:

  Jeg legger merke til at alle syv utsagnene dreier seg om samme tema. Betyr det at dette er det eneste tema som menn ville følt seg brydd av? Er dette det eneste området man forventer at en mann skal ha komplekser? I så fall er de ganske heldige..

  Og når man tenker over at de færreste menn og kvinner _egentlig_ bryr seg særlig om størrelsen, så bør menn ha det temmelig kompleks-fritt.

 8. Iskwew says:

  Det var en god russekort-tekst, Elle :o)

  Der kom punkt åtte på listen, XmasB…

  Tiqui, i hvert fall er dette et område det fleipes mye med, og all fleip har jo en kjerne av sannhet, så det er nok et ømt punkt.

  Og du har helt rett i din observasjon… de færreste bryr seg egentlig så mye om det.

 9. Iskwew says:

  Nei, det var jo punkt en, XmasB :o)

 10. Elle says:

  Takk Iskwwe- Den var egenoppfunnet 🙂

  Tique: Ikke helt enig med deg i at de fleste menn og kvinner ikke bryr seg om størrelsen. Menn bryr seg nok mer enn kvinner. Vi kvinner bryr oss vel relativt lite innenfor ”normalen” (hvor de aller fleste ligger), men blir det alt for store avvik, er ikke det alltid så greit 🙂

 11. Hågen says:

  Bra du ikke trenger huskelappen 😉

 12. Iskwew says:

  :o))

Top