Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Gratisreklame for Norge

18.11.07 i Diverse

En venn i USA mailet meg her om dagen for å fortelle om en reklame som for tiden går på TV i USA. Han trodde den var for VISA, noe den viste seg å ikke være. Min venn syntes det var Norges-reklamen som var det interessante. Det skyldes nok at vi her snakker om Tigerungens DaGodfather, Jeff. Han fikk sitt første pass da han reiste hit for å være gudfar for Tigerungen i 1999. Derfor er det ikke unaturlig at det er det norske han fanger opp i reklamen. Denne:

[youtube]ssql37yL3mk[/youtube]

Dette er glimrende norsk gratisreklame, betalt av en stor amerikansk bank. Og jeg tipper skuffelsen var stor da de oppdaget hvordan det hang sammen, og måtte kjøpe billetter til Stockholm, av alle steder. Noen ganger er det best å beholde livsløgnene intakte.

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

12 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Undre sier:

  *latterbrøl*

  Konge!!!

  😀

 2. Weinberg sier:

  Ahh… både Ålesund og Geiranger.

  Nå fikk jeg lyst hjem.

 3. Håkon sier:

  «I feel like yodeling» 😀

  Glitrende!

 4. Minneapolise sier:

  Denne hadde jeg ikke sett ennå, morsomt!

 5. Iskwew sier:

  😀 Undre

  Weinberg, jeg skjønner at hjemlengselen kan melde seg etter å ha sett den er, ja.

  Yodl away, Håkon :o))

  Den er veldig morsom, Minneapolise, og veldig god Norges-reklame :o)

 6. Håkon sier:

  Yodl away, Håkon

  Jeg tenker jeg lar reklamefilmens reisende far følge opp sine egne utsagn, og har i stedet brukt kvelden på konsert uten et eneste alpint innslag. 🙂

 7. Iskwew sier:

  Spørsmålet er om han syntes det var mye å jodle for i Stockholm. Jeg tipper «No way!».

 8. Goodwill sier:

  Helrig! Strålende Norgesreklame, og ditto dårlig for Sverige! *s*

 9. Iskwew sier:

  Jepp :o)) Den er glimrende!

 10. Minneapolise sier:

  Samme kveld som jeg kommenterte her sist var jeg hos en venninne, og i det jeg gikk inn på stua var akkurat den reklama på tven!

 11. Iskwew sier:

  Morsomt! «Den har jeg hørt om allerede!» :o)

Top