Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hjort(h) på tur

12.07.07 i HumoristISK

I dag er Hjorthen litt eplekjekk og mobber en medblogger (LordX) fordi han har vært på ballongtur. Det er imidlertid ikke noe mot den turen han selv har vært på, i det store utland, til og med.

 

stein-hjorth.jpg

I fremtiden synes jeg Hjorthen bør gå i butikken hjemme i Høljebyen i stedet – og la sakesløse haikere i fred. Dertil er det jo dumt å legge seg midt i veien etter å ha røyka litt mer enn en rev for mye. Heldigvis kan det se ut som om skogvokterne trodde det var en lokal Hjorth, men vi vet selvsagt bedre. Det er tross alt bare en Hjorth som ter seg på denne måten.

Det anses dog som formildende å hjelpe lokalt politi med opprulling av narkotika-farmer.

Print Friendly, PDF & Email

20 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iversen sier:

  Mmmmmm…metablogging. 😀

 2. Iskwew sier:

  Jepp – og like gretten som metablogging skal være :o)

 3. Marina sier:

  Ferie i Sveits? Har Hjorten vunnet lotteriet?
  Eller har vi en teori om hvem som eide cannabisfarmen også?

 4. Iskwew sier:

  Det er visstnok hemmelighetsstemplet. Men IOC ligger i Sveits, og muligens er den anlagt for å sørge for finansinering av OL i Russland i 2012. Du vet, russisk mafia har infiltrert IOC. Vil jeg anta.

  Bush er det vel ikke, for han verken røyker eller drikker, har jeg lest. Det måtte i så fall være Barb eller Jenna… Hmmm.

 5. Marina sier:

  Hmmm… Hadde ikke tenkt på det med IOC og den russiske mafiane, men det er jo helt soleklart at det er en sammenheng!
  Og jeg håper virkelig ikke Jenna og Barbara har noe med den saken å gjøre, for «cannabistvillingene» høres da ikke like bra ut som «tequilatvillingene». Slett ikke på amerikansk!

 6. Hjorthen sier:

  Jeg tar ikke noe ansvar for hva Stein Hjorth finner på når han er i utlandet. Vi er riktignok i slekt, men det er langt ute, og han er dessuten inngiftet i slekta. Du kan tro det ble rabalder når min firmenning Trine Rein annonserte at dette var beistet hun ville dele livet med, men hva kan man gjøre?

  Han inhalerte forresten ikke påstår han…

 7. Iskwew sier:

  Marina, jeg er enig i at Tequilatvillingene høres bedre ut, ja. Men OM de først skulle gjøre noe slikt, så er det i hvert fall godt at det er i utlandet, og sveitserne er jo kjent for å være ganske diskre av seg.

  Den kjøper vi ikke, Hjorthen. Så lik som han er må han være din slemme tvillingbror, minst. Personlig tror jeg du ror om best du kan før Flopsy leser posten.

 8. Undre sier:

  [fnisehyl]

  «Hjorth er Hjorth», er det ikke det de sier?

  😉

 9. Iskwew sier:

  Og dette ser ut til å være ganske grundig Hjorth også. Stakkars haikere sier jeg. Her har de hele livet gått rundt og vært redde for galninger med kniv, og så er det hasjrøykende Hjorth som er det virkelig farlige.

 10. Undre sier:

  Hehe, der kan man se, selv ikke den verste krisemaksimerer kunne ha forutsett den der.

 11. Iskwew sier:

  Nei, da skal du i hvert fall ha større krisemaksimeringsevne enn de fleste. Og ekstremt god fantasi.

 12. Flopsy sier:

  [quote post=»883″]Personlig tror jeg du ror om best du kan før Flopsy leser posten.[/quote]

  Haha, too late…

  Ellers registrere jeg med glede at du hjelper meg med å holde styr på han derre Hjorthefar, det er alltid godt med litt assistanse og avlastning. It`s a dirty job, but somebody`s gotta do it 😉

 13. Milton Marx sier:

  El Venado no deberia fumar ni comer gandja sin compartir! (skulle bety noe slik som at Hjorten burde verken ete eller røyke pot uten å dele).

  Det gleder meg ellers at undertegnede har et langt mer anonymt utseende, slik at det ikke blir presseoppslag av min tvilsomme livsførsel.

  Det er da helt opplagt at pressen fatter interesse når det er en Hjort som «tar» (seg) en rev!

 14. Iskwew sier:

  Flopsy, and a fine job you do, too! :o)

  Milton… det slår meg nå at Hjorthen kanskje følte seg ensom, slik at angrepet på haikerne rett og slett var for å få selskap?

 15. Hold T. Forfall sier:

  [quote comment=»23747″]Jeg tar ikke noe ansvar for hva Stein Hjorth finner på når han er i utlandet. Vi er riktignok i slekt, men det er langt ute, og han er dessuten inngiftet i slekta. Du kan tro det ble rabalder når min firmenning Trine Rein annonserte at dette var beistet hun ville dele livet med, men hva kan man gjøre?[/quote]
  Hvordan forklarer du da hva din dampende fetter Elg ble dømt for? Hæ? HÆ?

 16. Hjorthen sier:

  Hva kan jeg si? Everyone needs a friend sometimes?

 17. Sexy Sadie sier:

  Egentlig så synes jeg det er dårlig gjort at du outer Hjorten på den her måte. Han kan jo ikke noe for at Flopsy har vært floppy med hagegrinda sånn at han slapp løs.

 18. Iskwew sier:

  Det er sant, Sadie – men jeg tror han bør komme seg bak gjerdet igjen og sove ut rusen :o)

 19. nessie sier:

  Jeg har hørt at elger som har spist seg dritings på nedfallsfrukt kan være et problem av og til, noen som kan bekrefte dette?

  En god del storyer om dette Elg/Hjorth dynastiet gitt..

 20. Iskwew sier:

  Javisst. Denne her for eksempel. De er ikke spesielt egnet for rusmidler, verken Elg eller Hjorth.

Top