Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Vi lever i en risikofylt verden (mer Risk Management)

23.01.07 i HumoristISK

Realitetene endres når du minst venter det. Og er du ikke forberedt på det, så…

Hvordan lever du best med risiko?

Se deg litt for til begge sider, snarere enn å leve som om hver dag er den siste. Det blir fort en selvoppfyllende profeti. Titt kjapt til høyre, så til venstre. Da oppdager du sementbiler, som regel.

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

22 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  …for ikke å snakke om Goodwill eller Tiqui i rasende fart på sykkel :o))

 2. Iskwew sier:

  Eller Goodwill i rasende fart på ski, kan jeg tenke meg.

 3. Goodwill sier:

  Hehe – da er det best å holde til høyre i løypa, så passerer jeg til venstre 😀

 4. Iskwew sier:

  Jah. Men kommer det ikke an på hvilken vei du kommer? Eller er det fire spor i alle løyper nå for tiden?

  *ski-blånd*

 5. Tiqui sier:

  Jeg ble faktisk nedkjørt av en sykkel på fortauet i dag, mens JEG var gående.. *ler*
  Jeg har likevel full forståelse for henne, jeg gikk jo i mine egne tanker og tok et brått skritt til venstre da jeg så en snøklump jeg holdt på å gå på. *poff*, sa det, begge unnskyldte seg og begge overlevde. 🙂

  Hvis jeg hadde sett meg for til begge sider ville jeg ventet til hun var passert og hun ville sluppet å senke farten. Dessuten burde jo sidesteget strengt talt vært til høyre, man da har da høyrekjøring i Norge. På den annen side kunne hun jo (som jeg gjør) nevne et lite «tuttut!» før hun passerte..

 6. Tiqui sier:

  Den høyrekjøringen gjelder nok i skisporet også 😉 Der er den til og med markert med et løypespor på hver side. 😉

 7. Goodwill sier:

  Helt riktig Tiqui, det er høyrekjøring i løypa, og passering foregår i midten – hensynsfullt og med et smil om munnen 🙂

 8. Iskwew sier:

  Godt det gikk fra da, Tiqui! Det er lurt for alle å se seg litt for :o)

  Høyrekjøring i løypa er notert.

 9. Tonje sier:

  Fungerer det fortsatt med høytroping av «løype» dersom man kommer i superfart på ski og får en saktegående turløper foran seg i sporet?! Eller har det blitt mer nymotens varsling på disse tingene nå? Høyst utopisk problemstilling for mitt vedkommende, men kjekt å vite :o)

 10. Iskwew sier:

  Avventer kotyme-kyndige skiløpere. Jeg trenger vel ikke si at det ikke er meg :o)

 11. Tonje sier:

  Ha! Godt å vite jeg ikke er alene, Iskwew! Jeg måtte gått med en sånn «L» på ryggen tror jeg dersom jeg skulle blitt med i lysløypa nå.

 12. Iskwew sier:

  Jeg vil anta at om du trenger en «L» så trenger jeg minst to.

 13. Tonje sier:

  Kanskje vi skal ta glattkjøringskurset sammen? Jeg har prøvd meg på kurset «Fiskebein – mer enn bare middagstrøbbel» og «Blå voks – anvendelsesområder og brukertips» uten videre suksess. Har riktignok fått diplom i «Rottefellas historie», men det er til lite praktisk hjelp ja…

 14. Iskwew sier:

  Jeg tipper Goodwill kan finne på å være villig til å stille som kursdeltaker. Dessverre er jeg IKKE sikker på om jeg har tid til å delta. Jeg har det tross alt sååå travelt med å vente på våren.

  Rottefellas historie? Har du hatt mange rotter hjemme? Det er til å ta rotta på rotter med, ikke sant?

 15. Tonje sier:

  Goodwill trenger vel ikke å være deltaker, du mener vel at han kan stille som kursholder?!?! Og argumentet med å ikke ha tid adopterer jeg pronte. Ikke såååå lyst på ski egentlig…

  Når det gjelder rottefella siterer jeg fra pensum: http://no.wikipedia.org/wiki/Langrenn#Bindinger

 16. Iskwew sier:

  Jaaaaaa! Kursleder!

  Så langt er han da altså kursleder uten kursdeltakere. Men han har kurset meg litt i dag. Så jeg visste at jeg skulle ha blå Swix og ikke fikk «Jøss er du norsk du da??»-blikket i sportsbutikken.

  Vi trenger ikke rottefella her i huset, vi har katter.

 17. Milton Marx sier:

  I fravær av Goodwill, vil Milton mene at et godt gammeldags «FUCK OFF!!!» funker i skiløypa også. Skal man ha virkelig respekt kan man rope «JÆVLA DANSKE!!!»

 18. Goodwill sier:

  Skikurs for bloggere? Milde måner – der snakke du om utfordring, gitt!!

  Men ok, her er leksjon 1:
  «Løype» hører eventuelt hjemme i skirenn, og bare der. På tur i marka er man snill og grei, passerer hensynsfullt på venstre side og ytrer gjerne en hyggelig hilsen i forbifarten. De flest av oss, i hvertfall 😉

  Leksjon 2 (spesielt for Milton):
  Du skal ikke harselere over dansker i skiløypa! Jeg kjenner mange dansker som er gode på ski, veldig gode. Et par av dem bruker å ha det moro med å slenge meldinger til hverandre på skikkelig bredt dansk når de passerer desperate birkebeinertrenende 50-åringer i Nordmarka. Sånt svir!

 19. Iskwew sier:

  Skikurs for bloggere er ikke for kyllinger, Goodwill. Særlig ikke motvillige bloggere 😀

 20. Milton Marx sier:

  Goodwill: I stand correced

 21. Milton Marx sier:

  I stand correcTed

 22. Iskwew sier:

  Og jeg leste det med T, første gang… merkelig som hjernen funker :o)

Top