Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hvor mange menn på en helg?

30.07.06 in Blogging

Tiqui gjesteblogger hos Iskwew:

Hvor mange menn trenger man kontakt med i løpet av en helg?

Dag 1:
Kl. 15.32: Mann nr 1: “Skal vi treffes i kveld? Jeg skal hjelpe en kompis med å sette motor på båten og sjøsette den, men kan ringe deg når jeg er på vei inn til Oslo.”

Kl. 16.47: Mann nr 2: “Vil du ta en kaffe? Møtes i morgen ved tigeren kl. 12?”

Kl. 18.37: Mann nr 3: “Skal vi danse i Sofienbergparken? Ta et glass vin sammen?”

Kl 19.23: Jeg legger merke til Mann nr 4 og Mann nr 5 på et bord utenfor Fru Hagen hvor jeg skal treffe Mann nr 3 om 7 minutt.

Kl. 19.30: Mann nr 3 kommer ut og vi rusler til Sofienberg-parken hvor vi skravler, drikker vin og har en koselig stund uten dans i påvente av telefon fra Mann nr 1.

Kl. 21.29: Det begynner å bli rått i bakken, fortsatt ingen pip fra Mann nr 1.

Kl. 21.34: Jeg og Mann nr 3 drar til ham for å drikke et glass vin til. På veien legger jeg merke til at Mann nr 4 og 5 fortsatt sitter utenfor Fru Hagen og at Mann nr 3 er blitt litt for usjarmerende full av vinen.

Kl. 22.27: Etter enda et glass vin er Mann nr 3. definitivt over grensen til det innpåslitne og jeg takker for meg.

Kl. 22.35: Jeg kommenterer til Mann nr 4 at “jøss, sitter dere her ennå?”, “Ja, kompisen min (Mann nr 5) er inne på toalettet, men slå deg ned!”

Kl. 23.11: Praten har kommet inn på dypere tema og drømmer for livet. Jeg noterer meg bak øret at Mann nr 4 og 5 er representanter for de to vanligste drømmene: Mann nr 4 vil være økonomisk uavhengig, men vet ikke hvilke konkrete drømmer han skal bruke pengene på. Mann nr 5 drømmer om ekte kjærlighet, men vet ikke hvordan man kan legge strategier for å realisere drømmen.

Kl. 00.31: Mann nr 5 husker at han må på jobb i morgen og sier han må gå. Mann nr 4 synes kvelden har vært perfekt og spanderer vinen på meg når regningen kommer.

Kl. 00.43 To klemmer fra Mann nr 4 og Mann nr 5 over sykkelen min og ferden bærer hjemover.

Dag 2:
Kl. 10.43: Mann nr 1: “Var ikke ferdig med båten før halv ett i går, og da var det gjerne litt sent, synes du ikke?” Lite vet han om at jeg i stedet for å vente på hans telefon brukte tiden min med 3 andre hyggelige menn.

Kl. 12.03: Jeg møter Mann nr 2 ved tigeren.

Kl. 13.57: Jeg forlater Mann nr 2 etter en lunsj og interessant, men fastlåst diskusjon.

Kl. 15.47: Mann nr 3: “Takk for i går, er du klar for å bytte nr?” Han var tydeligvis for full i går til å huske at han allerede har nummeret mitt – og at han faktisk sendte denne meldingen på det…

Kl. 16.02: Jeg møter Mann nr 6 til grilling og bading ved Nydalsdammen. Mann nr 7 og Mann nr 8 kommer ikke. (Avtale inngått for noen dager siden)

Kl. 18.17: Jeg avtaler med Mann nr 9 å møtes i morgen kveld 20.30 før vi skal i 40-årsdag til en felles bekjent.

Kl. 20.36: Mann nr 10 sender meg en melding med takk for sist (4 mnd siden – en typisk returnerende mann)

Kl. 22.00 Jeg sitter barnevakt for en liten Mann på 18 måneder som derfor ikke får noe nummer.

22.32: Mann nr 11 sender melding om at han drar til Kristiansand for å feste og ønsker meg en fortreffelig sommerkveld.

Dag 3:
Kl. 12.36: Mann nr 12 avtaler svømmetrening med meg neste torsdag i Tøyenbadet.

Kl. 15.13: Jeg oppdager at jeg og Mann nr 13 er de eneste tilstede på instituttet denne lørdagen, slår av en prat og forstyrrer ham i hans innspurt siste uken før hans innlevering. Han er høflig og sier det var bare hyggelig å bli forstyrret.

Kl. 19.47: Mann nr 9 sier han straks er klar og tar bussen 20.17 for å møte meg kl. 20.30 på justisen.

Kl. 20.57: Mann nr 9 dukker opp på justisen.

Kl. 22.13: Jeg og Mann nr 9 drar i 40-årsdagen.

Kl. 23.44: Jeg treffer en svensk Mann nr 14 som har det samme problemet som jeg med å høre hva som blir sagt i et støyfullt lokale. “Interessant samtale”

Kl. 00.11: Mann nr 9 forlater 40-årsdagen for å dra på date med en jente som er “under arbeid”.

Dag 4:

Hvor mange fisk i havet? 13.39: Jeg skriver denne oversikten og lurer på hva som foregår i hodet mitt når jeg treffer 14 menn i løpet av en helg og overhodet ikke har noen som helst spennende tanker eller sitringer i kroppen for noen av dem…

Hvor mange fisk er det i havet?

Jeg bare gleder meg til å danse i kveld med Mann nr 15,16,17,18,19 og 20 og kanskje flere…

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

13 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. tiqui | 22.03.07
 1. Iskwew says:

  Her snakker vi om jente i vinden 😀 Og det er jammen ikke det minste rart!

 2. Iversen says:

  Tigeren, det naturlige treffpunkt!

 3. Tiqui says:

  Var det du, Iversen, som var den andre som stod og ventet ved Tigeren, kanskje? 😉

 4. Iskwew says:

  Aha!

  *ser på Iversen*

 5. Iversen says:

  Hæhæ, nei – men jeg så dere sikkert fra jobb. Jeg tilbringer altfor mye tid med å kikke ned på tigertorget, det er moro å se hvordan folk oppfører seg når de møtes ved tigeren. Jeg har kalt tigeren Tom.

 6. Tonje says:

  Ha ha! Fornøyelig lesing, Tiqui! Rart det der – noen ganger blir det aldri nok, andre ganger klarer man ikke å hanskes med én engang! Jeg har IKKE svaret på hvor mange man trenger kontakt med! I teorien burde det holde med én – tror jeg…

 7. - O. says:

  En alminnelig sosial person, med andre ord…hm, kunne vært interessant å nummerere de kvinner jeg møtte i løpet av en helg ute, men de fleste helgene tilbringer jeg ærlig talt med min kvinne nr. 1, på 4, og min kvinne nr. 2, på 26…;-)

 8. Tiqui says:

  Takker O. for din attest på at jeg er normalt sosial! Det var godt å høre. Takker også for kommentaren! Andre har kalt denne lille tekst-snutten for “dating-helvete” og vært inderlig glade for at de har en mann nr 1, evt en nr 2 som står dem nærmest. Jeg, derimot, fant denne helgen ganske festlig. 🙂

 9. Papsen says:

  Dine foreldre har hatt hytta i 25 år

 10. Tiqui says:

  Aha – det var her denne kommentaren hadde tatt veien! Forklaring: Min far ville kommentere på en av de tidlige postene om en sykkeltur på vestlandet. Jeg fikk akutt jernteppe i regnekunnskaper og glemte at det er 25 – ikke 15 – år siden jeg var 10… dvs vi har hatt en hytte på Lindås i 25 år, ikke 14 som jeg skrev i den fordums posten.

 11. Iskwew says:

  Ah. Den kommentaren virket i grunnen noe malplassert i denne tråden. Men ikke nå lenger… eller i hvert fall er den forståelig nå :o)

 12. Tiqui says:

  Malplassert er den vel fortsatt ettersom den skulle vært på et annet innlegg i en annen blogg, men da kan jeg ikke skylde på blogsoft eller kommentar-spisemonsteret lenger.. *ler*

Top