Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Dagens dummeste strandopplevelse

25.07.06 in HumoristISK

Tre godt voksne herrer. Med mage, for små badebukser, nytent sigarett i munnen og – hold dere fast i halvliteren eller sidemannen – badekrokodiller. Slike som barn normalt er brukere av, og ikke voksne menn. Det var et faktum angjeldende herrer hadde oversett.

Herrene med magene fant det for godt å plaske rundt på badekrokodillene med de nytente siggisene sine veldig nært land. Der ungene leker i vannet. Den ikke helt svømmedyktige Tigerungen og en strandkamerat hadde akkurat tatt på seg dykkermasker og skulle se etter krabber nært land. To små menn lå altså i vannet med baken opp.

Og ikke før hadde de små dykket ned, for de nevnte herrene med badekrokodiller og nytente sigaretter selvfølgelig padlet over dem, slik at Tigerungen ikke helt fikk hodet over vannet igjen. Jeg spratt som en katapult ut av strandstolen, bannet på diverse språk og brølte som den tigermor jeg tross alt er at de for helvete fikk se til å padle rundt et annet sted.

Lynraskt var herrene, badekrokodillene og sneipene på land. Der kan de jammen holde seg. Strandkameraten syntes ikke hans mor og jeg skulle være så strenge, for kanskje de ikke kan svømme, og derfor holder seg nært land. Det var den mest plausible forklaringen han kom på. Mulig det, men det bryr jeg meg fint lite om. I så fall burde de latt siggisene bli på land og badekrokodillene med.

Hrmmmmf.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

26 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tonje says:

  Tre herremenn med badekrokodille og total mangel på strandsone-etikette?!? I tillegg iført altfor små badebukser? Makan! Definitivt ikke noe å ofre et bitte lite solbrilleblikk på engang…

 2. Iskwew says:

  Dessverre hadde jeg ikke noe valg, Tonje. Det var ikke til å unngå. Det var jo så vidt det ikke ble nærkontakt *grøss* da jeg spratt ut av stolen. Jeg og mammaen til strandkameraten fniste relativt mye etterpå. Og hun kunne dessuten berette at de samme herrene, iført samme antrekk, her om dagen hadde vært på flåten med krokodillene sine også. Tenk deg stupende menn, i for små badebukser, sigarett i munnviken hoppe fra flåten og ned på hver sin badekrokodille…

  *håper bildet forlater meg, så jeg får sove i natt*

 3. Tonje says:

  Iiiiiiiiiiikkk! Snakk som skrekkfilm-scener!!!

 4. Iskwew says:

  Jaaaaaa! Mulig dette er noe for Steven Spielberg. “Badekrokodillenes hevn”.

 5. Tonje says:

  He he! Ja, eller i en serie med David Attenborough om truede dyrearter – “…og her ser vi arten i vannet i et desperat forsøk på å legge ned byttet, en krokodille-lignede sak i plastikk”.

 6. Iskwew says:

  HAHA! Og så kommer Attenborough til å sukke og vi kommer til å skjønne at dette bare går EN vei.

 7. Megler Smekk says:

  Dumt!
  Personlig foretrekker jeg en and, men da med sigarer og rødvin i badekaret.

  Megler Smekk

 8. Iskwew says:

  Det, Megler Smekk, er sku en helt annen historie. Hadde du tatt anden med på stranden var jeg blitt mer i tvil.

 9. Iskwew says:

  Akkurat ja, DRM. Da har du kun en ting å gjøre, og det er å kjøpe en ny. Med en gang. Av to årsaker.

  #1 er at du ikke vil at avkommet skal tilbringe ferien på en annen strand enn den du er på, for der kan det være badekrokodillemenn, uten at du vet det.

  #2 er at du vil at damene skal titte på deg bak solbrillene og avisene sine.

  Nei. Krokodillene var ikke påskrevet noen ting. Og de hadde jo tross alt vært der på mandag også, med sigaretter og krokodiller.

 10. Iskwew says:

  Fargen er ikke poenget. Men den skal være stor nok slik at ikke utstyret og annet tyter ut. Om du skjønner hva jeg mener?

 11. Tonje says:

  Hmmm…DRM vil virkelig ha solbrilleblikk fra damene ;o) Til og med opptatt av fargen på badebuksen! Enig med Iskwew – holder at den (badebuksa altså!) er stor nok, Vi er ikke så opptatt av fargen…

 12. Iskwew says:

  Tonje, godt at du forklarte at det var badebuksen det gjaldt 😀 Fargen er helt underordnet, så lenge den ikke er rosa. Der går grensen.

  DRM, våtdrakter er veldig trange som regel. Da bør du helst være brasiliansk surfer.

 13. Iskwew says:

  Muligens har hun rett i den mistanken, DRM? Ting tyder på det.

  Det er ikke damete å bruke solkrem. Skikkelige menn, som er bleke, bruker faktor 20 uten å blunke.

  Om jeg noen gang observerer herre med bukseseler til badebukse, kommer jeg til å skrive dette århundredets sterkeste strandblogg. Det må være hevet over tvil.

 14. Iskwew says:

  DRM, betrakt deg bare som fotograf i felten denne ferien. Selv om jeg skjønner om du vil beholde godbitene for deg selv, da.

  Solkremen hjelper bare om den påføres sånn omtrent hver 2-3 time. Men dette vet nok den fornuftige. Godt du ikke skal på tur alene.

 15. DRM says:

  Herre min solhatt. Hadde jeg ikke kunnet redegjøre for mine bevegelser siste døgn kunne jeg ha fått det for meg at jeg var en av dem. Avkommet tvang meg til å prøve alle mine tre badebukser før pakking i dag. Resultatet var nedslående, men forventet. Det minnet mye om de mistenkte i din sak.

  Krokodillen var ikke påskrevet “Se&Hør” eller “Vårt Land”? Høres ut som en sommerreportasje med frimodige førtis-journalister som gikk på et skjær. Alle som leser Magasinet vet at det er vannpipe som gjelder i sommer. Neste gang; ta med solkrem og sprettert!

 16. DRM says:

  Hm, mulig de har noen raffe saker i moteavdelingen hos Stena Line eller hos kjøbmannen i Fredrikshavn. Satser på det ja. Det er grenser for hvor lenge selv jeg kan holde pusten over vann.
  Hva var motefargen i år igjen?

 17. DRM says:

  Supermanndrakt med andre ord? Vel, mulig det blir kommentert av moteprinsessen, men jeg kan jo bruke deg som sannhetsvitne. Våtdrakt er muligens en mellomløsning.

 18. DRM says:

  Problemet mitt er at den badebuksa som nesten passet er veldig 80-tall…
  Den er med som nødløsning fra SWMBO.
  Hun mistenker sin grumme fader for ikke å prioritere badelivet.

  Jeg er redd for at etter et par-tre dager er det helt andre ting enn buksa som framstår som rosa.

  Et sidesprang; er det feil med bukseseler til badebukse?

  Badeburka? Kan Madonna; kan jeg!

  Og Iskwew; brasiliansk surfer vil jeg ALDRI bli tatt for å være. Uansett klær.

 19. DRM says:

  Gud hjelpe, jeg ser for meg noen sterke mms-bilder når jeg får kommunisert Iskwews planer om strandmote-reportasje for herrene jeg skal campere med.

  Solkrem er seff innkjøpt av den fornuftige i husholdningen.
  Men jeg tviler på en måte på at det holder på noe som helst vis.

 20. Goodwill says:

  *flirer* dette hadde jeg likt å se!!

 21. Iskwew says:

  Det er du ikke alene om, Goodwill :o)

  Er du på mellomlanding innaskjærs før Legoland?

 22. Goodwill says:

  Jepp! Båten går fra Larvik kl 10 i morgen tidlig —> tidlig opp!!

 23. Iskwew says:

  Men det tåler du vel, slikt et slaraffenliv som du har levd i det siste :o)

 24. Goodwill says:

  Hehe – joda, kjøringa blir verst, men bilen vet heldigvis veien selv 😀

  Nå er det klart for badetur! Østmarka kaller! 😉

 25. Iskwew says:

  At voksne menn padler rundt på badekrokodiller der småtasser leker, det synes jeg er galt. Og i tillegg ikke spesielt mandig :o)

 26. aLmAnZo says:

  Er det virkelig galt av meg å svømme rundt på badekrokodiller? Synes de er søte jeg!

  Og morsomme, samtidig liker jeg ikke vann så godt, så en krokodille å flytte på funker vell bra, samtidig har det jo en avskrekkende effekt på eventuelle rivaler i havgapet, sant?

Top