Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Telefon fra Tigerunge på ferie i Spania

20.07.06 in Tigerungen

Bestefar: “Dette er Tigerungens sentralbord, et øyeblikk.”

Et øyeblikk ventes det mens det høres summing av stemmer i bagrunnen.

Tigerungen med ivrig stemme: “Mamma, skal jeg fortelle deg noe eller???”

Jeg med like ivrig mammastemme: “Ja, gjør det!”

Tigerungen: “Jeg har spist froskelår!!”

Jeg: “Jøss! Var det noe godt da?”

Tigerungen: “Ja, det smaker omtrent som kylling, vet du”

Det vet jeg ikke, for jeg har IKKE spist froskelår noen gang. Men jeg sier bare “Å, gjør det?”

Tigerungen: “Åsså har vi vært på flamenco-dans”

Jeg: “Danset du flamenco eller?”

Litt oppgitt tigerunge: “Vi var jo på sånn oppvisning, mamma, på restaurant. Da kan jo ikke akkurat jeg danse.” Som om han ikke har fått oppdragelse, liksom.

Jeg: “Nei det er jo sant. Hadde damene fine kjoler da?” Siden jeg vet at selv små tigergutter er veldig begeistret for pene damer i kjole.

Tigerungen med begeistring i stemmen igjen: “Jaaaa! Og så hadde de sko som bråkte. Det var fint, vet du.” Han syntes nok helt sikkert at jeg burde få meg en slik kjole og slike sko, og ikke minst lære meg å danse flamenco.

Tigerungen, brått litt distrahert av noe: “Jeg er så glad i deg mamma. Skal Pondus bli med på flyplassen? Kan du snakke med bestefar litt??” Så noen høylydte smaskelyder.

Og så var den samtalen over. Og nei, Pondus blir ikke med på flyplassen. Det får holde å holde styr på en stk. ellevill tigerunge og en stk. stor koffert på flyplassen og deretter på flytoget.

For en herlig Tigerunge :o)

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

13 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. O! says:

  😉 det blir godt det å se tigerungen igjen. ,-)

  kjente den følelsen jeg også nå i helga når det var en stund siden jeg hadde sett mine…

 2. Iskwew says:

  Ja ha – det blir godt :o) Og det er godt han har vært borte litt mer enn en helg, så jeg rekker å savne ham skikkelig. Og han meg :o)

 3. Tonje says:

  Benytt tigerungens positive assosiasjoner til flamenco for alt det er verdt! Send han på danseskole med det første!! Lokk med sko som kan bråke og vips, så er han opplært i å imponere damene ved Sydenbesøk i mer moden alder :o)

 4. Iskwew says:

  Ja, det er ingen dum tanke, Tonje. Da vi bodde i Brasil fikk han opplæring i samba av barnepiken sin :o)) Og det tenker jeg kunne være en hit med damene i litt mer moden alder, garantert.

  Sko som bråker skal bli!

 5. Tonje says:

  Ai ai, ai – samba! Da er han jo allerede så godt som sikret suksess ;o)

 6. Iskwew says:

  Ja :o) Forøvrig var han en hit med småpikene i Brasil også. Ettersom han var den eneste gutten i barnehagen som lekte med jenter. Det gjelder å spille på ting fra mange kulturer, sier nå jeg.

 7. Goodwill says:

  Smiler bredt…det var noe sånt jeg tenkte på med vitaliserende 🙂

 8. Iskwew says:

  Og når jeg kom hjem fikk jeg kort fra Spania :o)) “FINE MAMMA. JEG HAR DET BRA I SPANIA. HILSEN TIGERUNGEN” Med tegning av ham selv med de nye svømmebrillene :o)

  Jepp. Vitaliserende er ordet, Goodwill :o)

 9. Jojoy says:

  Bravo! *applauderer på flamencovis*

  Sko som bråker var helt genialt. Du får gjøre slik som foreslått over å sende han på kurs. Det beste som finnes er menn som kan bevege hoftene i riktig takt. Store som små. Helt herlig å se på barn med danseglede!

  Det varmer utrolig og endelig få savne småtrollene sine. Tigerunger som lykketroll. Da jeg kom og hentet mine etter en uke, så jeg kun 3 digre smil, 6 glitrende øyne, 3 gyldne kropper fulle av sol og saltvann, og 3 varme bjørneklemmer. *trippelsukk*

  Da overlever man vinteren igjen 😉

 10. Iskwew says:

  Å ja, jeg tenker det kan bli en skikkelig forse jeg. Han har rytme og er ganske musikalsk, så det er nok en god ide.

  Ja, jammen er det godt å savne dem :o) Og det går jo ikke så lang tid heller, for de er jo som en forlengelse av deg selv :o)

  Det hjelper godt på vinteren.

 11. Iversen says:

  Når man ser hva slags supergutt du har oppdratt er det jo rent skammelig at det er MEG som skriver Foreldreskolen. Du bør nok fluksens ta over.

 12. DRM says:

  Mitt avkom, som er på en etter hvert surrealistisk utvidet Hellasferie med sin mor, ble avkrevet et svar fra sin grumme fader om når hun kom hjem, så VI kunne dra på ferie. I en sms fra Roma forklarte 13-åringen at de brukte Da Vinci-koden som reiseguide hjem, og nok ble noen dager lenger enn planlagt. Da har man liksom lite å stille opp med..:-)

 13. Iskwew says:

  Iversen: Bare fordi du har latet deg i 3 uker og ikke skrevet en glose, så nytter det ikke å bare forsøke å overlate jobbingen til andre. Så skriv i vei du.

  DRM: Da skjønner jeg at en forelder blir litt ute av stand til å argumentere. Egentlig er det bare å kaste in håndkledet og håpe hun kommer hjem etterhvert.

Top