Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Kyss i regnet

11.07.06 i PoetISK

Nr. 49 i taggen nedenfor gjaldt hvorvidt man har kysset i regnet. Det har jeg så klart, og det kan jammen anbefales. Og da kom jeg på diktet jeg har skrevet om et kyss, hva det er for noe. Og kanskje kan jeg snappe litt ut av modusen med de 13 grunnene til å gi opp menn, om jeg legger ut det?

ET KYSS

Lepper som møtes
et kaotisk mikrokosmos
der to planeter møtes
forsiktig, prøvende
så begjærlig

Et øyeblikk
der resten av kosmos
ikke eksisterer
der andre planeter
er uten betydning

Ingen vet
om det var
sommerfuglvingen
som blafret
eller jordskjelvet

Når
to planeter møtes
i begjærlig kaos
viskes fortiden og
fremtiden ut

Iskwew ©

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

  1. Goodwill sier:

    Vakkert…

  2. Iskwew sier:

    Takk .. :o) Det er vakre hendelser.

Top