Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Pensjon på Finans til folket

10.06.09 in Finans/økonomi

Jeg har publisert en tråd om pensjon på Finans til Folket

Pensjon er gresk for de fleste, og mange skjønner ikke hva slags ordninger de har før det er for sent.

Hvor stor pensjon vil DU få? 

Det avgjøres blant annet av hva slags tjenestepensjonsordning du har.  Det har jeg skrevet om for Finans til Folket.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top