Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Tigerungen lager tegneserie

31.05.09 in Tigerungen

Tigerungen har (frivillig) særoppgave på skolen, og han ville skrive om noe han har vært fascinert av lenge, nemlig amerikansk wrestling. Eller fribryting altså. Dette er tøffe karer, selvsagt, og han har samlet wrestling-figurer på ferier i Spania. Her i landet får du dem ikke. Med unntak for Hulk Hogan, som har vært med i en Rocky-film, og dermed var å finne i en serie med figurer fra de filmene.

Typene ser ganske skumle ut:

umaga

Men, det er som Tigerungen påpekte, egentlig bare juks, ellers hadde de jo slått seg i hjel, så mye bank som de ser ut til å få.  Dette er skuespill.

Da det begynte å gå litt trått her i går, kom vi på at vi kunne ta med alle figurene ut i hagen, og arrangere en Royal Rumble mellom figurene.  De kunne vi lage en særoppgave-tegneserie av. For de uinnvidde er en Royal rumble følgende, med Tigerungens ord:

Royal Rumble er en kamp mellom 30 fribrytere tatt fra ECW,Raw og SmackDown. Vinneren av Royal Rumble får en mulighet til å kjempe mot mesteren på WrestleMania og ta fra han beltet. Det hele starter med at fribrytere trekker et nummer fra 1-30 der 30 er det beste numeret og 1 det dårligste. De som får 1 og 2 er de to første som kommer in i kampen. Fra og med de har startet, kommer det en ny fribryter hvert nittiene sekund. Først 3, så 4 også videre.

Royal Rumble er en elimineringskamp der den som blir kastet over det øverste tauet på kanten av ringen så begge bena treffer bakken, blir eleminert. Den som er igjen til slutt vinner.

Tegneserien ble som følger (klikk på Les videre):

Nå skal Tigerungen skrive kommentarer til alle bildene. Litt mer enn bare bilder må til. Men han synes det var særdeles morsomt å lage tegneserie! Det synes i grunn jeg også. Jeg og det nye kameraet 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top