Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Fordommer, flokkmentalitet, felles fiende og fjær

21.12.07 in Film

Nå til jul (sikkert helt tilfeldig!) har Pixar gitt ut en video med de små tilleggsfilmene de noen ganger har med på de store utgivelsene sine på DVD. Noen ganger er småsnuttene rett og slett bedre enn langfilmene, spør du meg. Så den ble umiddelbart innkjøpt.

Tigerungen og jeg er spesielt begeistret for en liten snutt, som i tillegg til å være morsom, sier noe om fordommer stilt overfor noe annerledes, flokkmentalitet, hvordan man ter seg når man er stilt overfor en felles fiende, og dessuten hvordan det kan gå helt galt med fjærene når man agerer som fjærbekledde sauer i flokk.

Hele samlingen på 13 små filmer anbefales forøvrig på det varmeste.

[youtube]1-uXEN_eRwo[/youtube]

Jeg måtte bytte fil – den forrige var borte. Med litt annen musikk.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

9 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Undre says:

  Hehehehe!

 2. Iskwew says:

  Er ikke den bra, så vet ikke jeg 😀

 3. Undre says:

  Den er veldig bra. 😀

 4. blues4u says:

  Knallbra! ;)))

  Forøvrig;
  Trivelig jul til deg og dine Isk! 😉

 5. Iskwew says:

  Takk skal du ha, Blues4u. En riktig god jul til deg også!

 6. Lothiane says:

  *knis* denne er stilig! Høres ut som en ypperlig dvd å putte i samlinga. Det får jeg notere meg til den dagen jeg får penger igjen. 😛

 7. Iskwew says:

  I mellomtiden finner du mange av dem på Youtube, Lothiane :o))

 8. Marina says:

  Jeg fikk faktisk tak i denne fra iTunes en gang i tiden. Litt dumt å betale $1.99 for disse filmene, men denne er jo iallefall ganske bra.

  Men man får nok bedre kvalitet med en DVD.

 9. Iskwew says:

  Ja, denne er veldig bra, og egentlig verdt 1.99.

  Tigerungen så den vel fem ganger i går, minst :o)

Top