Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Spamarama

18.11.07 in Blogging

For tiden renner det inn store mengder spam her i Hjørnet. Siden i går har det kommet ikke mindre enn 350 spam. De havner ikke i bloggen, heldigvis, men jeg orker ikke bla gjennom 350 meldinger for å se om det muligens er noen juveler innimellom. Om du savner noe, og er fra deler av verden Akismet ser ut til å betrakte som spam i utgangspunktet (Latin-Amerika, Øst-Europa etc), så er det sannsynligvis definert som spam og slettet.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top