Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Tvangspåmeldt til Bloggoversikten

28.04.07 in Cyberspace

Der ønsker jeg ikke å være med. De (han?)behandler folk på en ufin måte, og de har til og med offentliggjort navn på en blogger, altså outet en blogger som bruker pseudonym. Med sannsynlighet er det admin selv som gjorde det, selv om admin da brukte pseudonym. Artig nok, i og for seg at han følte behov for å bruke pseudonym. Og er det mot formodning ikke Admin, så er det hans ansvar å fjerne det innlegget. Det blir same shit, spør du meg.

Jeg skjønner at man på internett er rimelig vergesløs overfor slikt, men jeg har gitt beskjed om at jeg ønsker å tas av listen, uten at det ser ut til å føre til at jeg gjør det. Forøvrig sier jeg i dette tilfellet som Graucho Marx;

I sent the club a wire; stating: Please accept my resignation. I don’t want to belong to any club that will accept me as a member.

I hvert fall vil jeg ikke være med i Bloggoversikten.

Kveldens beste oppsummering av Bloggiversiktens gjøren og laden sto Rambukk for, i en kommentar der ikke:

Rambukk Says:
28 april, 2007 klokken 21:37

Et viktig skritt i retning av å bli tatt seriøst, er å etterkomme ovennevnte bloggeres ønsker om å bli fjernet fra listen. Umiddelbart.
Et annet skritt vil være å opptre med et minimum av folkeskikk i eget kommentarfelt. Hele tiden.
Et tredje vil være å hegne om anonymiteten til bloggere som ønsker å være anonyme. Prinsippfast.
Et fjerde vil være å fjerne Rambukk fra dette pubertale pølsevevet at et initiativ. Kontakt meg gjerne når valpefettet er trimmet bort.

Ja. Nettopp!

Kommentarfeltet i tråden er nå stengt. Jeg hadde egentlig bare behov for å gi uttrykk for hva jeg mener.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

Comments are closed.

Top