Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Iskwew AS er avslørt!

07.08.06 in KonspiratorISK

Selskapet vil nå måtte å i dekning, ta seg selv av børs, ikke delta i noen forhandlinger om noe som helst. Avreise til Brasil (som ikke har utleveringsavtale) kommer til å finne sted uten ugrunnet opphold (noe som f.eks. ville være at PST tok oss før vi rakk å komme oss ut av landet).

Det var med sjokk og vantro jeg leste dagens nettutgave av Magasinet. Det nettverket av selskaper vi er en del av, for å iverksette vårt mål om verdensherredømme er avslørt! Det er avslørt i en bok, og jeg skjønner ikke hvorfor vår etterretning ikke har fanget dette opp før *skuler på O!*. Men det har den altså ikke. Hoder vil uten tvil rulle. Journalist Per-Aslak Ertresvåg har begått dette skjendige og blasfemiske verk. Fillern og trippel pokker!

Finanselitens langsiktige mål om å ta diktatorisk makt over hele verden er altså på det mest infame avslørt! Vi kan spore dette vårt finansielle brorskap helt tilbake til Babylon, faktisk. Forøvrig er det tøv som det er hevdet at vi dyrker djevelen, det er Mammon vi dyrker der vi bader i pengebingene våre hver kveld mens vi venter på å ta over verden med kalkulatorene våre. Mammon og Gordon Gekko, hans profet.

Nå som vi var så nær kapitalens verdensherredømme! Det mangler bare litt mer forhandlinger av marionettene i WTO, så hadde vi hatt bukta og alle endene. Det er selvsagt kapitalkreftene som står bak Al Qaida, 911 og alt det der. Alt for å skape kaos og høye oljepriser slik at vi til slutt holder hele verden i vår hule hånd.

I en artikkel på forskning.no (*fnyyyys*) står det:

“Disse organisasjonenes ritualer hjernevasker medlemmene til lydighet. Vi andre blir sjelden hjernevasket på denne måten. Massene blir bedre kontrollert gjennom rockemusikk, populærkultur, elektronisk tankekontroll, implantater og styrte massmedier – om man skal tro Ertresvåg og hans kilder.

Forfatteren forteller at den samme sammensvergelsen har fått det for seg at jorden er overbefolket. Derfor sprer de mystiske sykdommer – AIDS, kreft, ebola osv.

I tråd med sine amerikanske kilder i anti-vaksinasjonsbevegelsen, mener Ertresvåg at AIDS er resultatet av vaksinasjonsprogrammene. Disse ble selvfølgelig igangsatt av “makten bak makten”, som biologisk krigføring.

Tilsvarende krigføring mot befolkningen i den rike verden skjer ved hjelp av “chemtrails” – av oss andre kjent som flyenes kondensstriper…”

Avslørt, tatt på fersken, kort sagt – vi må gå i dekning. Dette betyr selvsagt ikke at vi gir opp verdensherredømmet, men vi må regruppere. Ertresvåg var rett og slett for skarp og så gjennom tvers igjennom alt vårt renkespill.

Vi trodde at det faktum at kapitalismen aldri har fungert i et diktatur skulle vært skalkeskjul godt nok, men der tok vi dessverre feil. At effektive markeder skulle være noe av det nærmeste man kommer demokrati i praksis var ikke nok til å skjule vårt langsiktige mål. Så vi vil søke dekning i Brasil, ettersom alle vet at korrupte samfunn er noe av det minst økonomisk effektive som finnes, er det et godt skalkeskjul.

Det vil bli stille her nå, til Iskwew AS er etablert med nytt hovedkontor et eller annet sted i Brasil. Men vår viktige, konspiratoriske oppgave, som er å overbevise all verdens kjærlighetssøkende datere om at finans er den eneste rette vei, vil ikke bli forsømt lenge!

“Donald, fyr opp jet’en! Vi plukker opp Gordon i New York og så stikker vi.”

Ate logó! Det oppholdet i Brasil var verdt det. Språk er, i tillegg til penger, tross alt makt.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

15 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tonje says:

  Hva?! Stikker dere? Sørg for å legge igjen noen skikkelige “chemtrails” med den jet’en da!! Trøster meg med at du skriver at vi ikke vil bli forsømt lenge. Skal pushe skikkelig på Brønnøysundregistreret slik at det det nye selskapet blir etablert fort som fy! Kom snart tilbake!!! *vinker*

  Hilsen en av de hjernevaskede

 2. Iskwew says:

  Vi må stikke – og det er jammen godt at vi har noen forbindelser på de fasilitetene vi må gjennom for å komme oss ut av landet. PST har ikke en sjanse!

  Vi er tilbake før du vet ordet av det – o hjernevaskede.

 3. Iskwew says:

  Og så jeg som trodde vi var så godt kamuflert. Var det Nemi som været noe i luften, kanskje??

  Det er teit å bli avslørt, men når målet er verdensherredømme, gir man ikke lett opp. Og hvem vi er, kan jeg selvsagt ikek avsløre, det hadde tatt seg ut, men jeg kan si så mye som at vi har storkapitalen i ryggen og det er best du passer deg.

  *noterer nedsettende merknader om Onkel-Sjefen* Ikke lurt å komme i den boka jeg noterte i nå, M:)rten!

 4. Morten says:

  Har hatt en uggen følelse av at du har en agenda ja…

  Hvordan føles det å bli avslørt? Og hvem er vi? Står du ikke alene bak dette?
  (Ups, der avslørte kanskje jeg noe også)

  Onkel Skrue derimot, han er bare en ond egosentrert … eeeh… onding.
  http://www.mortenflaten.com/blogg/020505090151_the_christmas_carol.html

  M:)rten

 5. Iskwew says:

  Ikke vær for sikker. Vi er finansHAIer vet du. Skumle og med skarpe tenner.

 6. Morten says:

  Hmmm

  Jeg frykter ingenting, jeg har min Nemi ved min side. Ingen kødder med Nemi 😉

  M:)rten

 7. O! says:

  Og jeg som prøvde å kamuflere rikdommen med å late som jeg bare hadde råd til knekkebrød og vann.

  Svarte.. So much for å prøve å dekke over det.

 8. Iskwew says:

  Ja, dette var rett og slett ikke godt nok! Det må bli slutt på champagne og kanapeer, høy sigarføring og sportsbiler, O!

 9. Iapetus says:

  Ondskapens akse vokser ser jeg…. Det var visst fler som flyktet til Brasil for en drøyt 50 år siden. Men vi skal finne deg og føre deg tilbake!!

 10. Iskwew says:

  Hah! Det skal ikke bli lett, iapetus. Jeg er lokaltkjent og neste som brasilianer å regne.

 11. Tiqui says:

  Jeg har derimot en anelse om hvor finanseliten har tenkt å at tilflukt… men regner med at min taushet blir belønnet? 😉 Fillern – nå velger dere vel bare et annet sted.. *grumpf* (Og jeg som skulle dette innom på besøk mens jeg er på mitt Argentina-eventyr)

 12. Iapetus says:

  Hah! Litt avansert google-earth-zooming så ser vi deg nok på en strand med brasiliansk avis oppned og solbriller på snei så det såhhh..

 13. Iskwew says:

  Tiqui, du kommer selvsagt til å få underhåndenbeskjed prompte når jeg er på mitt nye skjulested for overtagelse av verdensherredømme. Dessuten skal jeg innom hovedstaden i det andre landet du nevner, for å hjernevaske noen datere der også, det går heeelt sikkert greit. Vi i Sammensvergelsen for Verdensherredømme har tenkt å finansiere det prosjektet ditt, dessuten. Ikke grenser for hva man kan gjøre med den tango-kunnskapen din.

  Iapetus, du er på tynn google-is nå. Vi eier jo seff allerede Google – har du ikke fulgt med? Det kommer til å være betydelige hvite områder i angjeldende område på google-earth. Du må nok være litt mer sneaky, eller kunne si som kompanjongen til Black Adder: “I have a cunning plan”.

 14. Tiqui says:

  Ups.. den finansieringen… eh, ville jo selvsagt vært svæææært velkommen, men betyr det at jeg er medvirkende til konspirering mot menneskeheten? Kjøpt og betalt av en finanselite som bortgjemt under hvite google-parasoller sverger for verdens undergang slik vi kjenner den?

  Her må det nok en avveining til – egne egoistiske umiddelbare fordeler og fortjeneste, eller verdens beste? Ehm, sa du at det _var_ verdens beste dere konspirerer for? Javel, ja, da så 😉

 15. Iskwew says:

  Se det slik at om du er med i Konspirasjonen, så har du en liten påvirkningsmulighet. Du kan bruke den til spredning av tangoens fortreffeligheter, for eksempel. Dansen er jo hypnotisk nok til at det er en god måte å skaffe lojale medløpere på.

  Verdens undergang. For noe tøv. Det er det motsatte. Riktignok med alle som kapitalens slaver, men det er langt fra noen undergang. Verdens beste er en dekkende beskrivelse.

  Forfatteren skal visstnok ha nettmøte i dag. Vi følger nøye med, og kommer tilbake med mer.

Top