Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Du har fått et vink!

06.05.06 i Onlinelivet

Og du verden, da blir jeg så glad 😀 Jeg formelig hopper i stolen av begeistring her.

Vinkene får jeg på q500. Dette fabelaktige nettstedet jeg tidligere har beskrevet i bloggen. Det med personlighetstest og ingen menn som matcher meg, sær som jeg (åpenbart) er.

Men tilbake til vinkene. Dette er standardmeldinger man kan sende når man er innom en profil. Med det resultat at jeg har fått følgende fra 5 profiler:

«Jeg har sett profilen din og blitt veldig interessert. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg! »

Og dessuten en «Dette er et slengkyss! »

Klart jeg bli alldeles våryr av begeistring av fem like «vink», pluss et slengkyss fra en vilt fremmed mann på 52! Hvem blir ikke det? Klart jeg løper inn til disse profilene og skriver lange og begeistrede svar. Så nå har jeg skrevet 3 egenkomponerte sider til hver av de 6 vinkerne. Underernært som jeg er på oppmerksomhet hadde noe annet tatt seg ut.

NOT. Der hadde jeg jugekors, gitt.

Hva i himmelens navn er det som får folk til å tro at en slik standardmelding får folk til å svare? Signalet er at han ikke en gang gidder å skrive en egenkomponert setning til meg, og så skal jeg bli jublende glad og virkelig ønske kontakt? Not going to happen.

Følgende strålende vink ligger til avbenyttelse for de late og egentlig uinteresserte q500-brukerne:

Vil mannen i mitt liv sende en av de der som første kontakt? Nei. Han vil ikke det. Vil jeg gjøre det? Nei, jeg vil ikke det.

Jeg hadde vel særlig blitt glad for en slik standardisert middagsinvitasjon. Det skal ikke mer til for å treffe meg dagen etter på Aker Brygge. Virrrrkelig ikke!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

Stengt for kommentarer

Top