Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

The serenity prayer

02.05.06 i Ord av andre

God, grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
the courage to change the things I can;
and the wisdom to know the difference.

Reinhold Niebuhr

Dette sies så vidt jeg vet på alle møter i Anonyme Alkoholikere (AA), verden over. Og her ligger det mye for mange flere enn de som er alkoholikere. Så mye handler om at vi bare må akseptere at noe kan vi ikke påvirke, og fokusere på det vi kan påvirke i stedet. Kunsten og det virkelig vanskelige er å vite hva som er hva, altså hva vi kan påvirke og ikke. Det er der utfordringen ligger.

Jeg fikk høre noe i dag (selve saken egner seg ikke til blogging). Og det var disse ordene jeg ble sittende å tenke på. På hvor vanskelig det er vite hva vi kan og ikke kan påvirke. Og at vi noen ganger både kan og ikke kan påvirke ting, på samme tid. Så vanskelig er det.

Men vi kan stort sett påvirke våre egne liv. La oss ha mot nok til det. Det er våre valg som styrer våre liv. I hvert fall stort sett…

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

Stengt for kommentarer

Top