Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Pressekonferanse i Iskwew AS

I anledning følgende erklæring fra selskapet:

Erklæring om ønske om fusjon med et annet selskap fra Iskwew AS
Med bakgrunn i her nevnte fordeler ved fusjon, erklæres det herved at Iskwew AS ønsker å fusjonere med et dertil egnet selskap. Iskwew AS er i den forbindelse villig til å åpne bøkene, når selskapet har fått erklæringer om det andre selskapets intensjoner og etter at en intensjonsavtale er undertegnet. Prosessen bør innledes med sonderinger mellom partene. Iskwew AS har forståelse for, og ønsker, at en slik prosess tar noe tid, og at ingen av partene forhaster seg, men tar seg god tid til å verdsette hverandre, horisontalt, vertikalt og som konglomerat. Det tas sikte på at en intensjonsavtale kan undertegnes før sommeren (den kommer vel ikke før i juli), men for Iskwew AS er det viktigste å finne en verdifull fusjonspartner, ikke å forsere prosessen. Det kan gå både vinter og vår, sommer og høst om det er nødvendig.

Pressekonferanse avholdes i gjesteboken på Blink og i bloggen, siden datterselskapene har gått til ro.

Forespørsler om selskapet kan også rettes til selskapets revisor/juridisk rådgiver, Bestevenninnen (aka juliet7). Hun har inngående kjennskap til selskapet gjennom flere år og noen kriser.

For ISKWEW AS

Iskwew
C.E.O.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med: ,

Stengt for kommentarer

Top