Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Tror Dagbladet datere er dumme?

03.04.06 in Onlinelivet

I helgen kom jeg over en ny date-portal som Dagbladet har sparket i gang. Hei! heter den. Fra fra har Dagbladet Blink, men dette er definert som en vennetjeneste og ikke en datetjeneste. Jeg vil dog påstå at for alle praktiske formål, er Blink også en datetjeneste. Men Dagbladet tjener vel ikke nok penger på den, og har funnet ut at de skal forsøke å tappe markedet med et konsept som er bare bittelitt annerledes.

Portalen er ny, og har foreløpig ikke mange brukere. Men her er hvordan Dagbladet har tenkt å tjene penger på konseptet:

Betaling fra brukerne
Medlemsskap er gratis, som inkluderer bl.a. lage profil, motta meldinger fra andre medlemmer og mye mer. Om du ønsker å kontakte andre medlemmer må du oppgradere profilen din. Dette koster NOK 179,- per måned. Alle funksjoner er i en begrenset periode gratis på Hei!.

Nå har det lite for seg å være i en date-portal om du ikke kan sende meldinger, ergo er man tvunget til å betale 179 pr. måned om man vil være der. Altså: 2.148 kroner i året for noe du får gratis på Blink, side2date, finnenvenn eller SOL. Ja veldig, sier jeg. Meg blir nok portalen kvitt når gratisperioden går ut. Hvem i alle dager gidder å betale for noe man kan få gratis?

Reklame
Dagbladet.no ønsker å komme i kontakt med bedrifter og organisasjoner som vil profilere produkter og tjenester overfor seriøse, etablerte og single nordmenn i alderen 25 – 70 år. Gjennom Hei!s sterke markedsposisjon kan vi tilby en bred forankring innenfor denne målgruppen.

Så ikke bare skal vi betale 179 i måneden, men vi skal belemres med masse reklame også?? Jeg spår at denne nye portalen kommer til å få svært få brukere, og ergo også svært lite reklameinntekter. OM jeg var villig til å betale 179 i måneden, så vil jeg i hvert fall ikke ha masse reklame, for det er utrolig irriterende. Og om jeg var villig til å se på alle reklamen, så ville jeg i hvert fall ikke betalt i tillegg.

Her er det noe som enten ikke har skjønt at datere kan telle penger, eller så er det jeg som ikke er klar over hvor lettlurte folk er. For dette er VIRKELIG ikke noe godt tilbud. Så ingen jeg kjenner kommer til å få noen masete mail fra meg med anbefaling om å åpne konto på Hei! For det ber de selvsagt om at alle gjør. Siden det for øyeblikket er omtrent 50 logget inn der. Min spådom er at dette vil endre seg til 10 når den gratis prøveperioden er over. Hvis ikke, skal jeg starte med økonomisk rådgivning for datere, for da er det åpenbart ekstremt dårlig stilt med økonomistyringen deres.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

Comments are closed.

Top