Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En noe kaotisk morgen (eller hjerneskjelv-dagen)

08.03.06 in Liv og levned

En travel morgen har det vært. Det begynte alldeles tilforlatelig, vi var tidlig oppe, og tigerungen ruslet glad og fornøyd opp til bestevenninnen, mens har sang og faktisk danset litt i den kalde morgenluften. Jeg tok den tidlige bussen. Men da jeg kom litt ned i bakken, ringte Juliet og sa at tigerungen hadde falt og slått hodet i trappen, som selvsagt er av stein. Han var blek om nebbet, og man skal bli redd når små tigerbarn slår seg i hodet.

Jeg fikk bråstoppet bussen (noe som ikke var så vanskelig, ettersom den sto i kø), og løp over på andre siden av veien for å ta bussen hjem igjen. Da ringte Juliet og sa at alt så tilforlatelig ut, han lekte med hennes yngste, og kunne bli der siden hun hadde fri. Men jeg hadde da allerede snudd, og siden det var hodet det gjaldt, så var det like greit å dra innom legen.

Det viste seg at tigerungen hadde spist på et eple mens han gikk nedover trappen, snublet og falt ned en hel trapp, og landet med et *dunk* på hodet. Igjen er det dette med menn (små som store) og simultankapasitet. Å gjøre en ting av gangen er best, rett og slett. Spise eple og gå ned trapp er ikke så lurt. Han hadde vært skikkelig blek om nebbet og ville ikke reise seg, så juliet ble bekymret.
Tigerungen mente bestemt at han nok hadde fått et skikkelig hjerneskjelv, som han hadde fått for seg at det het.

Vi fikk legetime med en gang, og legen gjorde alle slags tester, tittet i nese og ører, kjente på nakken. Og mente at dette helt sikkert hadde gått veldig bra, ingen tegn til “hjerneskjelv” og det meste var helt fint. Men vi fikk beskjed om at han ikke skulle se på tv eller spille dataspill, og ikke sove i løpet av dagen. Siden det var doktoren som sa det og ikke jeg, tok tigerungen det til etterretning. Og fikk beskjed om å dra på akuttmottaket om ungen begynte å kaste opp, men det trodde ikke doktoren han kom til å gjøre.

Og jeg pustet lettet ut. Det finnes ikke nok noe mer dyrebart enn hodet til Tigerungen i min verden.

Så gikk vi på kafe, spiste formiddagsmat der, mens jeg leste aviser og tigerungen en tegneserie. Jeg stunthandlet en bukse på salg (nedsatt fra 1750 til 400, 1350 kroner spart, og kan brukes til noe annet).

Så gikk vi på mammutsalg. I likhet med mihoe er det bare å melde om et noe skuffende innhold, men vi handlet i hvert fall:

1 bok med sitater
Mario Vargas Llosa, “Paradiset på det andre hjørnet”
Åsne Seierstad, “Med ryggen mot verden”
1 bok om Romerriket
1 lydbok: Are Kalvø, “Syden” – han er morsom!
1 lydbok: C.S.Lewis, “Narnia. Løven, heksa og klesskapet”

Siden Tigerungen har forbud mot flimrende skjermer, hører han nå på Narnia, mens han leker med alle Pokemon og Duel Masters kortene sine. Og ser helt pigg ut.

Nå er det på tide å lage kaffe!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top