Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Undring

25.10.05 in PoetISK

Jeg mistet fullstendig
poetisk munn og mæle

da solen smilte
da skjønnheten glitret
og fargerike høstløv
kjærtegnet sjelen
da du var her
og jeg var lykkelig

når tårene på kinnet mitt
kappes med regnet
om å væte mitt hår
når sjelen kjennes
tung som gråstein
og mørk som en
regntung novemberkveld

da strømmer poesien
ut av sjelen
gjennom fingrene

Iskwew © 2005

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top