Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Nominasjoner til Superheltinne i sosiale medier 2010

26.11.10 i Cyberspace

Over på Superheltinner.net har vi åpnet for nominasjoner til årets kåring til Superheltinne i sosiale medier.  I fjor vant @orjas – i år kan du igjen være med på å nominere og stemme frem din superheltinne!

Løp inn og nominer!

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med: ,

5 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. tb sier:

  Lyst til å nominere deg, jeg…

 2. Tore Olafsen sier:

  Hei Iskwew,

  siden du har sånn sans for katter, skulle de ha vært deg – regler er i grunn bare til for å kunne brytes.

  Mäklare Smekk

 3. Iskwew sier:

  Tusen takk skal dere ha – men det går jo ikke an å være nominert i en konkurranse du arrangerer 🙂

 4. Goodwill sier:

  Om man ikke kan nominere deg så kan man i hvertfall avlevere en diger varmende klem på en kald vinterdag, både for dette fine tiltaket, og fordi du er du – rett og slett! 🙂

 5. Iskwew sier:

  Takk Goodwill! Kan trenge varmende klemmer – her i min stue er det kaldt som bare det 🙁

Top