Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Har de mistet den?

18.02.10 in Liv og levned

Oppdatering 19/02:

Da har Elkjøp tatt kontakt. TV’en venter på deler. De hadde først prøvd noen deler, som ikke løste problemet. Så hadde de bestilt noen nye deler. Sånt tar selvsagt tid.

Og siden det tar så lang tid, kan jeg snarere enn å vente bare komme innom og hente en ny TV.  DVD lokalisert av verksted og sendes til oss. Forsikringen er lagt inn  på ny TV og gjelder i tre år fra dags dato.

Den nye er dessuten ikke en 19″ men en 22″.

Slik går man fra sur til veldig blid og fornøyd kunde. Tigerungen kommer til å bli smørblid 😀

For fire uker siden kom jeg hjem til en ganske betuttet Tigerunge som ba meg komme inn på rommet hans med en gang. Rommet viste seg å være enda mer kaotisk enn normalt (og det sier litt) med lekekasser utover hele gulvet.  Grunnen til at kassene var dratt frem var at TV’en til Wii’en hadde begynt å gi fra seg noen lyder som enten var noe som hører hjemme i death metal eller noe veldig galt.  Etter inspeksjon kom jeg til at det var det siste.  Dermed bar det av gårde til Elkjøp dagen etter med TV’en som bare er ett år gammel.

Først ringte jeg forsikringsselskapet. De sa at dette hørtes ut som en klassisk reklamasjonssak, og ikke en brukerfeil som forsikringen skal dekke. Det minte meg forøvrig på at jeg som faktisk jobber med risikostyring, kan regne og kjenner forbrukerlovgivningen sånn noenlunde, selvsagt burde styrt unna den rådyre forsikringen.  Det er og blir idiotisk å forsikre TV’er som a) ikke koster mye og b) er dekket av forbrukerlovgivning for det meste og c) har en forsikringspremie som er latterlig. Men jeg har altså forsikring på den. Tigerunger og Wii KAN fort ende i brukerfeil, tenkte jeg da jeg kjøpte den.  Selv om jeg vet at det er idiotISK.

Elkjøp tok den inn og orienterte om at det ville ta 1-3 uker og at jeg ville få beskjed på SMS når den var ferdig.  Kjempefint.  Tigerungen var litt molefonken, men fikk løfte om at han kunne spille litt på TV’en i stua.  Det skulle jo bare ta 1 til 3 uker. Ikke sååå lenge.

Etter 2 uker begynte han ha lure på hvor den ble av.  Etter 3 uker ringte jeg Elkjøp.  Den kjekke webtjenesten viste bare følgende:

25. jan, 10:49     Produkt til reparasjon ved verksted
25. jan, 08:23     Produkt til behandling ved Elkjøps PC-klinikk
23. jan, 11:50     Produkt diagnostiseres

Den ble altså sendt, men siden er det ingen oppdateringer.

Supporten til Elkjøp fant ikke ut noe mer, men sa at noen ville undersøke og så ringe meg.  Og at jeg kunne få en låne-TV, men det gidder jeg ikke om det er kun kort tid til den er ferdig, tenkte jeg.  Bussing med TV’apparater til og fra Elkjøp er ikke noe drømmetilbud.

Ingen ringte.

Jeg ringte dermed tilbake på mandag. De kunne fortsatt ikke fortelle meg når den ville komme tilbake, eller hva som var grunnen til at det tar så lang tid.  Men damen sa at hun skulle få noen til å undersøke og ringe meg tilbake i løpet av 1-2 dager.

Ingen ringte.

Og NÅ begynner jeg å bli sur, kjenner jeg.  Det kan godt være en grunn til at det tar lenger tid enn estimert (venter på deler, lang kø, hva vet jeg), men de må kunne si hvor lang tid det skal ta og hva problemet er. Så jeg ringte tilbake i dag, og sa at NÅ vil jeg i hvert fall vite hvor den er, når den kommer tilbake og hva problemet er. Det skjønte mannen i den andre enden av telefonrøret. Han skulle få butikken til å undersøke med verkstedet og ringe tilbake ASAP.  Jeg fikk raskt en SMS (de skjønte nok at jeg begynner å bli sur):

Hei. Vi har bedt verksted sjekke opp og gi en tilbakemelding på status, kontakter deg så fort vi har fått svar. Mvh Elkjøp

Ingen ringte i ettermiddag.

Hvor vanskelig det kan være å finne ut av hvor en TV er og hva som er status, vet jeg ikke. Men åpenbart er det rimelig vanskelig.  Kanskje den rett og slett er blitt borte? I så fall er det krise. Ikke på grunn av TV’en i seg selv, men fordi Tigerungens DVD med Stabæks gullsesong fra 2008 står i TV’en. Den er utstyrt med DVD-spiller, og det var ikke mulig å få den ut av TV’en.  Kriiiise!  Om TV’en er borte håper jeg virkelig Stabæk har restopplag av den DVD’en.  Tigerungen insisterte på at mannen som tok imot den skulle skrive stor og tydelig lapp om at han MÅTTE få igjen den DVD’en.

Jepp. Jeg skal ringe igjen i morgen.  Om det fortsatt ikke er noe klart svar å få, får de innrømme at den er *borte* og gi meg en ny TV.  Om DVD’en er borte er det eneste som kan redde dagen en bedre TV.

I hvert fall om de vil at jeg skal kjøpe noe mer der.  Gutta på Expert er nemlig hyggeligere.  Og jeg trenger snart oppvaskmaskin.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: , ,

9 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  *urk*

  Jaha, dette var jo skikkelig bra reklame for Elkjøp???

  Burde nesten spres for alle vinder, via Twitter, Facebook osv så alle fikk vite, så kanskje de skjerpet seg?

  Men en fotball-DVD kan da ikke være så farlig med, vel! Også Stabæk, da! 😉

  • Iskwew says:

   Veldig god reklame, og jeg har hørt verre historier enn denne. Jeg har fortsatt ikke hørt noe.

   Ikke så farlig med foppall-DVD synes du? Egentlig enig, men det er ikke jeg som teller 😯 Tigerungen er veldig, veldig bekymret (og jeg lurer litt på hvordan han vil bli når han blir voksen…..)

 2. Iskwew says:

  Nei, men det ligner! Han hadde jo sine første opplevelser med fotball i Brasil i ung alder, og der er fotball det rammeste alvor. Slikt preger en ung sjel 🙂

 3. Iskwew says:

  Se oppdatering øverst i posten. Elkjøp skjønner at blide kunder er bedre enn sure.

 4. Undre says:

  Hohoho. Du vet jo hvor glad jeg er i Elkjøp, Isk. *blæh* Etter én mistet PC og en PC med bare feil har jeg ikke mye godt å si om Elkjøps kundebehandling. Grrr.

  Men godt de ordnet opp!

  (Elkjøp har for mange kunder.)

 5. Iskwew says:

  Ja, jeg vet det 😯 Og for å side det slik så hadde nok jeg tiltet vesentlig tidligere i den prosessen.

  Godt at de ordner opp, ja.

 6. IvarE says:

  Jeg tror du må spørre bestefar hva de to egentlig gjorde mens du var på “jentetur” til whereever for noen år siden!

  Fotballpøbler må tas hardt, og stoppes tidlig!
  Gi barna sprit før sporten tar dem!

  :mrgreen:

 7. Iskwew says:

  Ja, jeg har også alltid lurt på det! Noe må det ha vært 😉

Top