Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Har skrevet om kredittkjøp på Finans til folket

28.11.09 i Finans/økonomi

Etter at kalkulatorhjernen fikk sjokk i går da jeg fikk en brosjyre i posten, måtte jeg skrive om kredittkjøp på Finans til folket..  Jeg er temmelig sikker på at selskaper ønsker at folk skal ta kredittfinansiering når de kjøper kapitalvarer.  En indikasjon på det er at de alltid spør. Men den viktigste indikasjonen er at de tar seg veldig, veldig godt betalt for å yte kreditt.

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

Stengt for kommentarer

Top