Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Come on, come on, Stabæk!

26.10.08 in Liv og levned

GRATULERER med GULL i eliteserien, STABÆK!

Da klarte Bærums blaa gutter mer enn jeg trodde i siste kamp på Nadderud stadion: 6-2 mot Vålerenga er i overkant av man kunne forvente, for å si det mildt.

Tigerungen og jeg var på Bekkestua og så kamp på storskjerm i dag.  Tigerungen fikk Stabæk-trøye og Stabæk-skjerf og var så blid som en Tigerunge kan være.  Dog litt fotosky, men blid bak skjerfet:

Det var overmåte liv og røre på Bekkestua en søndag ettermiddag/kveld.  Det er det sikkert fortsatt, men Tigerungen var så hes at han ikke kunne snakke, så da dro vi hjem da kampen var over.  Og det var kanskje like greit, for noen av bygdas løsere fugler begynte å bli såpass forsofne at de spøy på hjørnene.

Et fabelaktig lag, som spiller fabelaktig fotball og formelig valset over litt betuttede spillere fra den andre siden av byen.  Og jubel og glede i lokalmiljøet for det første seriemesterskapet.  Ingebrigt Steen Jensen tok frem de virkelig store ordene.  Ingen bombe, i og for seg, men han er neppe alene om de store ordene i kveld.

Kveldens mann var Veigar Pall Gunnarsson med 3 mål.  Makan!  Men hele laget vant gullet.  Det er rett og slett et gnistrende godt lag.

Overskriften stammer fra den nye Cupfinale-sangen som Ivar Dyrhaug har skrevet for Stabæk.  Jeg visste ikke at det er Dyrhaug som har skrevet “Alt for Norge” også, men det er det altså.  Den nye sangen han har skrevet til Stabæk var veldig bra og veldig syngbar.  Den har jeg ikke klart å oppdrive på nett enda, men der er det sikkert snart.  Refrenget går altså: “Come on, come on, come on, Stabæk!”.

Basert på kveldens kamp blir det the double på Stabæk i år.  Men cup er cup og den kampen skal vinnes først.  Det trenger ikke å bli like lett som dagens kamp.  Men vi stiller i blaat den dagen også!

Muligens blir det sesongkort på Fornebu Arena neste år.. 😀

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

5 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iskwew says:

  Kvasirs veier er uransakelige. Dette får du altså opp akkurat nå om du søker på Vålerenga:

  Alle Vålerenga-fans er hjertelig velkommen i Hjørnet!
  😀

 2. Goodwill says:

  Hjertligste gratulasjoner, og lykke til som Hooligan’s! 😆

 3. Iskwew says:

  Takk, takk, Goodwill 😀

  Jeg slo fra meg å barbere hodet, så derfor går jeg for blåstripete hår i stedet.

 4. Goodwill says:

  Hihi! Det hadde vært artig å se!! 😛

 5. Iskwew says:

  Å ja, det blir nok artig 😆

Top