Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Dagbladet spør, kjendisene svarer

04.10.08 i Finans/økonomi

Det kan være at Dagbladet nå har skjønt at de skal være forsiktige med å bruke eksperter.  Riktignok lar de Harald Magnus Andreassen, sjefsøkonomen i First, forklare finanskrisen, men det får være nok.  Når de går over til å spørre om sparetips, tyr de til kjendiser i stedet.  Følgende er dermed spurt om sitt beste sparetips:

 • Karita Bekkemellem, stortingsrepresentant AP
 • Petter Schjerven, programleder
 • Hanne Krogh, artist
 • Hallgeir Langeland, stortingsrepresentant SV
 • Anne B. Ragde, forfatter
 • Siv Jensen, partiformann FrP
 • Henning Berg, fotballtrener
 • Henriette Lien, programleder
 • Fabian Stang, ordfører
 • Klaus Hagerup, forfatter

Strengt tatt er det bare Ari Behn og Mia Gundersen som mangler, vil jeg mene.  Klaus Hagerup har det beste svaret, synes jeg:

Det er nok sparing som er mitt fag.  Uff, dette er et forferdelig svar, jeg vil gjerne at du tar med at svetten begynner å sildre bare av at du spør meg om dette.  Kona er den som steller med økonomien hos oss.  Selv om jeg er med.

De andre kjenner ikke sin begrensning på samme måte som Hagerup.

Piggy bankCreative Commons License photo credit: sergesegal

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med: ,

9 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Håkon sier:

  Vel, de forsøker kanskje å lære av VG hvor Stein Erik Hagen delte sine sparetips med landets avislesere. 🙄

 2. Iskwew sier:

  Ja, det var jo en stor suksess 🙂 Avisene skrev jo om de rådene i dagevis.

 3. Goodwill sier:

  Sykle til jobben og spar maaaaasse penger! 😀

 4. Undre sier:

  Heh… Hvordan skulle vi greid å holde skuta flytende om vi ikke hadde kjendiser? 🙄

 5. Marina sier:

  Ja, nettaviser og kjendiser er morsom og billig underholdning!

 6. Iskwew sier:

  Goodwill, de skulle ha spurt deg 🙂

  Nei, det hadde nok ikke gått, Undre. Det er visst det vi vil ha.

  Billig underholdning er det, ja, Marina 🙂 Jeg hadde i hvert fall ikke villet betale mye for det.

 7. Marina sier:

  Nei, betale for det ville jeg ikke! Men det er litt morsomt å kunne konstatere at kjendiser er like ute av kontakt med virkeligheten som politikerne er.
  Hmmm… Når jeg tenker meg om så er det ikke så veldig morsomt…

 8. Iskwew sier:

  Interessant nok har vel disse kjendisene mindre grunn til bekymring enn vanlige folk. Dermed er det vel rimelig at de ikke har helt kontakt med virkeligheten. Det er verre at det også gjelder politikere.

 9. Marina sier:

  Definitivt!

Top