Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Nytt familiemedlem kommer til helgen

05.08.08 in Kattene

Oppdatert 0808: Han skal fortsatt hete Herkules, vil jeg tro, men det er ikke den lille tigerpusen, derimot den svarte og hvite broren. Den lille tigeren var så skvettet, at det nok ikke hadde gått.

Men denne er nå i hus og ligger og sover på rommet til Tigerungen:

Herkules skal han hete, det har Tigerungen bestemt.

Jeg er klar for noen gode råd når det gjelder å få en kattunge i hus, spesielt ettersom jeg selvsagt falt for den mest forskremte og skye lille krabaten i kullet. Med sterk morsbinding. Jeg lurer på mangt og mye, som

 • Hvordan sørge for at Italienerfrøkenen ikke banker ham opp, og
 • at hun ikke spiser opp all babymaten
 • Og ellers alt som er lurt å vite når man skal få en kattunge i hus.
 • Han er stueren, 12 uker og alldeles underskjønn. Jeg gleder meg, og det gjør Tigerungen også.

  Han er en skikkelig liten Tigrinho 😀

  Print Friendly, PDF & Email

  Comments are closed.

  Top