Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ytterligere kartlegging av Blogglandia

01.05.08 in Blogging

Siden det er viktig å vite hvem man er, hvor man er, hvor man skal og hvordan man skal komme seg dit, har jeg lagt litt tankekraft i å plassere med selv i Blogglandia.  Selv om Esquil både har gitt meg en plass og en butikk i bloggebyen sin, føler jeg behov for ytterligere navlebeskuelse, og har kommet til at i nåsituasjonen er plasseringen min slik:

Det kan virke som om Blogglandia er på vei til nye jaktmarker (twitter? facebook? hvor?), og da gjelder det å sikre seg som best man kan.  Slik at man ikke går til bunns.

Print Friendly, PDF & Email

18 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Jeg gjetter på at man er på vei inn i sommermodus og badestranden. Hvis du har rett kan det tyde på at enkelte kan komme til å ta seg vann over hodet, mens Iskwews hjørne blir sittende perfekt plassert i vannkanten med solbrillene i optimal observasjonsmodus 😉

 2. Iskwew says:

  Ja, det er kanskje dit landet er på vei 😎 Da er det selvsagt viktig med det rette utstyret. Jeg skal ligge å duppe i vannkanten og observere hva som skjer, mens jeg nipper til en liten paraplydrink.

  Du er vel svømmedyktig, tenker jeg, Goodwill 😀

 3. Goodwill says:

  Sitter og dupper i kajakken og betrakter de observerende gjennom mørke solbriller! 😉

 4. Iskwew says:

  Hehe – solbriller? Da er du ikke rundt Oslo i hvert fall. Her pøøøøsregner det 🙁

 5. Goodwill says:

  Jeg flyter i hvertfall! 😀

 6. Iskwew says:

  Det er jammen bra 😀

 7. bza says:

  Hehe, fint kart. Det gjelder med andre ord å fylle bloggen med fett og luft for å holde seg flytende i Blogglandia. Kanskje neste Web 2.0-tjeneste blir blogglivredning for bloggere på dypt vann…

 8. Iskwew says:

  Det må nok til med noe svulstig og luftig, ja, bza. Kanskje vi bør sette opp en kriseblogg for bloggere på dypt vann og tynn is?

 9. Håkon says:

  Det er ikke noe nytt fenomen at bloggere avslutter bloggingen fordi de oppdager andre interessante ting, og andelen blogger som har en døgnflues livslengde har vært merkbar siden blogging ble en trend.

  Jeg har uansett en sterk følelse at livbøyen i Iskwews hjørne er et godt hode og ikke en pussig rockering, selv om det sikkert kan være kjekt med litt hjelp til å holde det gode hodet over vannet. (Men, det er vel det du har et kommentarfelt til, er det ikke :mrgreen: )

 10. Iskwew says:

  Jeg mener nok at et Hjørne uten kommentatorer er som en fisk uten sykkel, ja. Ingen kommentatorer, intet Hjørne, rett og slett.

  Jepp, dette er et døgnflue-medium, og jeg skjønner strengt tatt ikke at jeg har holdt på i over to år. Men moro er det til dels! 😀

 11. Iskwew,jeg håper den baderingen du har sikret deg med er av god kvalitet sånn at du holder deg flytende og i levende live i bloggebassenget i lang tid!! Vi trenger sånne som deg, vettu! 🙂

 12. Iskwew says:

  Jepp, den har godt med luft så den flyter nok, Skorpionkvinnen 🙂

 13. Hjorthen says:

  Bloggevirksomheten går da alltid nedover i disse tider, en kombinasjon av plutselig sommervarme, forestående eksamener, vår, kåthet og glede.

  Noe som gjør det veldig sårt å være en av dem som opprettholder en nesten normal frekvens.

  Men før vi aner det er høsten her, og nye folk kommer til,og gamle kjente er tilbake på forelesningssalen eller den gamle trøtte jobben. Sommerforelskelsen hadde ikke annet å by på i lengden enn chlamydia, gresset var ikke grønnere på andre siden allikevel, og Odd rykker opp igjen i Tippeligaen. Da er plutselig bloggen god å ha igjen:-)

 14. Iskwew says:

  Ja, det er vel derfor 🙄

  Jeg vil være vårforelsket og ikke blogge med normal frekvens jeg heller *sutre*

  Til høsten skal jeg jaggu være taus som graven og enda mer november-grinete enn normalt 💡 Til pass for dem det, der de sitter med klamydiaen sin 😈

 15. Rockette says:

  Pøh, du lurer ikke meg – den lemenen ligna ikke i det hele tatt! *krysse fingre*

  Du kan ikke drukne Hjørnet, sånn er det med den saken 🙄

  Men litt solbading og vårklinings er deg jaggu forunt, beautiful ❗

 16. Iskwew says:

  Lemen? Er det ikke en sel da?

  Jeg har jo livbøye, så her blir det ingen drukning, nei 😉

 17. Rockette says:

  Lemen, sel, whatever. Jeg er hvertfall glad for å se at Iskwew-dyret har livbøyen på 😉

 18. Iskwew says:

  Jepp, det kjennes veldig greit, uansett ham 🙂

Top