Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ting man kan gjøre når man er i streik

04.04.08 i Liv og levned

Oppgradere andre blogger man har og ikke alltid har god nok tid til
Det gjorde jeg i går, jeg oppgraderte MEblogg.  Med samme template som her, men med et helt annet uttrykk.   Morsomt det.  Templaten er lett å jobbe med, og farger og fonter kan endres systematisk i en fei.  Den varianten som er i MEblogg er ganske nær originalen.  Bildene har T-rex stått for.

Gå en tur
Våren er her, det er helt sikkert. Vinteren kan si hva den vil, men det hjelper ikke.  I går kveld gikk jeg en tur for å hente Tigerungen i bursdag.  Og det var helt nydelig, solen skinte og ikke nok med det; den varmet, selv om klokka var 7 om kvelden.  Lyset er kommet tilbake- 

Ta noen bilder
Jeg tok kameraet med, for det var riktig en blid kveldssol som skinte.  Trykk på «Les videre» så får du se.

trelegg.jpg

Våren er og blir den fineste tiden på året.

brostein.jpg

Tigerungen hadde spist alt for mye sukker, og fikk slett ikke sove. Men det er vel også som det skal være. Han hadde hatt det gøy, det er helt sikkert, men jeg tror ikke han sovnet før klokka 23:00.  Det var etter gjentatte oversøkelsesforsøk, tegneserie-lesning, lydbok og så videre.  Han var skikkelig trøtt i dag.

Jeg er trøtt også, for klokka var over midnatt da jeg bestemte meg for å ikke vente med å oppgradere  MEblogg til jeg fikk trippelsjekket alt.  Jeg er ikke flink til å vente med ting til jeg har trippelsjekket alt, det er det bare å innse.

TGIF!

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

2 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. hrmf…jeg er ikke glad i streik – heller ikke hos hjørnet. Savnet hjørnet i går!

  …det er forøvrig spilleregler for streik, det skal sendes ut varsel i tide (så vi kan mentalt forberede oss)…

  ;-D

  programsekretariatets siste bloggpost er..Skattelette for hjlep i hjemmet

 2. Iskwew sier:

  Awwww takk, PS 😀

  Dette er ikke noe som kommer til å bli en vane, men det var en spontan avgjørelse, som slike litt rabiate aksjoner jo gjerne er. Dermed hadde de ansatte glatt oversett spillereglene. Noe som selvsagt kan ha sammenheng med at ubetalte medarbeidere 😯 ikke har veldig klare insentiver til å følge reglene 😉

  Jeg noterer meg ellers at det ser ut til at du har skrevet om noe jeg har på blokka å begå en skrivelse på. Snart!

  Forøvrig, PS, bør ikke De få Dem en gravatar? Logoen til partiet eller noe. Det er jo en markedsføringsmulighet, og dertil helt gratis.

Top