Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Mobil som leser tanker

15.03.08 in Diverse

I følge VG har selskapet Ambient funnet opp en mobiltelefon som leser tanker, og overfører dem til tale via et halsbånd.

ambient.jpg

Om den også begynner å sende SMS, er jeg ille ute og kjøre. Anne Kat. mener jo at hun bør fratas mobilen i fylla og det kan jaggu ha noe for seg for flere enn henne (lenge mellom hver fyll, heldigvis). Dette tar det ett hakk lenger, og overfører altså rå og usensurerte tanker til mobilen. This is not a good thing, me thinks.

*stryker den telefonen fra ønskelisten*

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

2 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Håkon says:

  With careful training a person can send nerve signals to their vocal cords without making a sound. These signals are picked up by the neckband and relayed wirelessly to a computer that converts them into words spoken by a computerised voice.

  Nå vel, ingen umiddelbar fare ser det ut til.

  Idéen om å bruke dette til å lage et datasystem som fant svar på spørsmålene dine ved å plukke opp tanken før du hadde sagt ordene var litt spesiell. Det er fare for at noen med dette har funnet opp noe som kan realiseres som tidenes mest irriterende datasystem.

 2. Iskwew says:

  *puster lettet ut*

  Ikke bare irriterende, men konfliktskapende, pinlig og så videre. Litt sensur er nok greit for de fleste av oss :o)

Top