Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Bloggkonkurranse-tid

17.10.07 in Blogging

Da er bloggkonkurransene i gang igjen. Og i år har jeg sagt at jeg ikke ønsker å være med i konkurransene. Jeg synes det er meningsløst å kåre beste blogg, enten det er i den ene eller den andre formen, og foretrekker derfor å ikke stille. Jeg liker tiltak som for eksempel Nordstafett mye bedre, for der gjør jeg faktisk noe, og det synes jeg er en fin måte å skape aktivitet på.

Dette er ikke for å være kjip, usosial eller fordi jeg ikke tror jeg vinner. Det er rett og slett fordi jeg ikke synes slike kåringer er spesielt gode. Det er umulig å kåre den beste bloggen, i så fall måtte jeg få kåre mange. Og som regel har kåringene vært preget av at de som er flinkest til å mobilisere venner og kjente, er de som vinner.

Jeg ser at det kan vært positivt fordi det skaper aktivitet, men det gjør det jo uten meg på listen også.

Hvorfor jeg ikke vil være med å leke? Jeg synes Håkon sa det bra i en kommentar inne hos Esquil, og låner derfor den:

Jeg er ikke i stand til å peke ut én enkelt blogg som årets beste. Jeg koser meg i et lite bloggeunivers hvor det er en håndfull bloggere bidrar til at jeg får dagens dose. Å ønske at en av dem ble kåret til årets beste er like meningsløst som å kåre den beste tangenten på pianoet. 😉

Ja, nettopp!

Takk til alle som nominerte meg, det setter jeg selvsagt pris på. Men først og fremst takk til alle som leser og debatterer hele året – det er jo derfor jeg skriver. Slik vil det fortsatt være :o)

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top