Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Observert og erfart på stranden

07.08.07 in Absolutt Iskwew

Heldigvis blir det en strandobservasjonspost i år også, lenge trodde jeg det slett ikke kom til å bli det. Her er noe av det mitt rimelig kokte hode har

Observert på stranden :

 • Store, sterke menn med tatoveringer på hele armene får et noe plaget blikk etter å ha lest høyt fra Barbie-blad en stund, for en liten rosa prinsesse på omtrent 5 år. Han gleder seg nok veldig til den fasen er over, tipper jeg.
 • En stk. liten tass på omtrent 2 år var utstyrt med redningsvest på stranden, selv om mor OG far sto på hver side av ham i vannkanten. Den lille ble megafrustrert da han ikke fikk til å grave i sanden med redningsvest på. Og ja, vi snakker redningsvest av det store slaget, ikke flytevest.
 • Noen kvinner som badet iført bukse, kjole utenpå og sjal på hodet. Dette i sterk kontrast til den ellers rimelig lettkledde forsamling badegjester. Selv om jeg ikke observerte noen toppløse damer. Dem er det derimot mange av i Spania, har Tigerungen fortalt Bestefar kunne berette at de kornblå øynene til Tigerungen omtrent spratt ut av hodet på ham.
 • En mann iført en veldig liten, hudfarget badebukse. På avstand så det rett og slett ut som han hadde gått helt feil og trodde han var på nudiststranden. I hvert fall bakfra. Forfra burde det ha sett annerledes ut om han trodde han var på nudiststranden. Får jeg håpe for hans del.
 • Folk er mye mindre brune i august i år enn i fjor. Med unntak for meg, som har leid solarium. Jeg er brunere i år enn i fjor. Dertil helt uten skille 😀 Eller med bittelitt skille etter to dager på stranden.

Erfart på stranden:

 • Det tar utrolig mye lenger tid å få luften ut av en bademadrass enn det tar å få den inn. Det tok minsanten 20 minutter å få ut luften, og vi rakk nesten ikke bussen.
 • Ikke ta med særlig store matpakker på stranden. Ingen orker. En pose Tortilla chips og et par is holder. Derimot bør ikke middagen være langt unna når du kommer hjem, da er både Tigerunger og mødre veldig sultne. Siden de nesten ikke har spist.
 • Det er forskjell på gutter og jenter. Mens den lille jenta på naboplassen ristet sanden pertentlig av håndkledet og danderte det propert etterpå, hoppet Tigerungen opp på teppet etter først å ha rullet seg i sanden for å få med mest mulig sand.

I tillegg kan jeg melde at jeg har kladdet på noe seriøst i dag. Mulig kommer det etterhvert. Dersom det i hvert fall virker noe så nær sammenhengende. Men nå – middag!

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

11 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tiqui says:

  Haha! Skal si du har fått med deg meget på stranden også denne gangen. Observasjonene av småglimt er nesten verdt hele turen!

 2. Iskwew says:

  Det er jo minst halve moroa å observere der man sitter :o))

 3. Rabbagast says:

  Ang bademadrasser: Sist vi strevde med å få luften ut av en bademadrass fordi vi skulle pakke i bilen og den var stapp full fra før, så brukte vi kniv for å få ut den siste luften. Pssst. No problemo. Har vel noe sykkeldekk-lappeutstyr som jeg kan bruke når den skal blåses opp igjen, tenker jeg…

 4. Iskwew says:

  Fillern, jeg hadde ikke med meg kniv på stranden, gitt. Jeg hadde nok vurdert å bruke den i så fall!

  *ler*

  Mental note to self:
  Ta med kniv og lappesaker sammen med bademadrassen.

 5. Goodwill says:

  Er det ikke sjarmerende med stor, sterk macho som leser Barbie for datteren da?

  Syns det høres ut som en veldig fin dag!!

 6. Spectatia says:

  Nei nei nei, nå må dere høre her! Ikke gjøre skade på bademadrasser! Den tekniske utviklingen har løst dette. Det kan da ikke bare være i Sverige det finnes pumper som pumper luften begge veier? 😉

 7. Iskwew says:

  Joda, jeg synes det var sjarmerende, Goodwill :o) Mannen selv derimot… han så mer og mer plaget ut, der han vred seg i strandstolen.

  Den jeg har, og hadde med, har ikke den fasiliteten, Spectatia. Muligens må jeg kjøpe en ny!

 8. Goodwill says:

  Hehe – han var vel redd for å bli observert av kompisene sine. Det er jo dem de tøffe machogutta machoer seg for 🙂

  Luftmadrass, ja…min datter har en sånn en, med elektrisk pumpe som fyller og tømmer, den er 75 cm bred, 180 lang, blir 40 cm høy i oppblåst tilstand og tar ikke mer plass enn en sovepose når den er pakket ned. Helt konge å ha med seg på turer med overnatting i klasserom osv, hun har fått noen misunnelige blikk fra dem med 3,5 cm tykke liggeunderlag!

 9. Iskwew says:

  Ja, jeg vil tro han var det. Jeg derimot, moret meg stooort 😀

  Tigerungens bademadrass er nok bare egnet til å plaske rundt i vannet på. Den datteren din har, høres mer ut som en god langsiktig investering.

 10. Goodwill says:

  Helt klart, og jeg tror neppe den egner seg til strandleker!

  Nå – lunsjtid – ut i solen!

 11. Iskwew says:

  Her er det i ferd med å vise seg noen truende skyer. Så vi får se til å komme oss ut på syklene før det begynner å regne!

Top