Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Side2 hjelper deg

14.03.07 i Absolutt Iskwew

Side2 er jo et nettsted fullt av revolusjonerende forskning og rådgivning på høyt nivå. I Sex og samlivsdelen kan du for øyeblikket få vite alt fra hvordan du har miljøvennlig sex (nedbrytbare kondomer, sex-leketøy med farlige stoffer bør unngås etc.), hva du ikke må ssnakke om til en mann på date (barn, abort, klær, sko og ekskjærester bør unngås), husmødre på strippekurs og så videre.

Men det som fikk meg til å våkne var overskriften «Derfor er du singel». Det vil jeg gjerne vite, selvsagt, og også gjerne få noen råd på hva jeg kan gjøre med det.

Har du tenkt på at holdningene dine kan være det som gjør at du er singel?
Ved å endre disse har du større sjanse til å møte den rette.

Se der ja. Det var jo et innholdsrikt og nyttig råd. Det kan være holdningene mine! Men til hva? Klimatrusselen? Kvinnefrigjøring? Oljefondet? Pensjonssparing? Sminke? Årstidene? Kongehuset? Healing? Prisen på oppvaskbørster?

Jeg skal innrømme at jeg synes «holdninger» blir litt ullent.

Om du ikke har tro på kjærligheten finner du den aldri
Jo, oftere du sier til deg selv at du aldri vil finne kjærligheten, jo større er sjansen for at du faktisk ikke gjør det. Ved å tenke positivt og være positiv øker du sjansene for å finne den store kjærligheten. Det kan hjelpe og skrive en dagbok med positive tanker for å få deg til å bli mer positiv til kjærligheten.

Okay. Tenke positivt er viktig! Skrive dagbok med positive tanker?

«Det finnes en mann for meg»
«Det finnes masse flotte menn»
«Nå er det snart vår»
«Det blir sikkert en varm sommer»

Jepp, da tenker jeg nok det ordner seg. Jeg skal kjøpe en slik dagbok sporenstreks. Rosa? Med hjerteformet lås? Yess!

Unngå ”bad-boys” og ”bad girls”
Spesielt kvinner har en tendens til å søke etter ”bad boy” gutter som kanskje ikke behandler sine kjærester så godt. Unngå derfor disse typene da sjansene for at du blir såret er stor. Er du kun ut etter spenning er en ”bad boy” eller ”bad girl” kanskje det riktige valget, men de er neppe giftemateriale.

Dette er et godt råd. Det hadde selvsagt vært et enda bedre råd om det hadde stått noe om hvordan du oppdager hvem som er hvem. Sist jeg sjekket går bad boys’ene ikke med stempel i pannen. Høyde, bredde, øyenfarge og sånt hadde vært greit å ha.

Et forhold er ikke synonymt med å gå i bånd
Ikke ha den oppfatningen at du skal gjøre alt med din kjære. Du behøver ikke nødvendigvis å miste uavhengigheten din selv om du er i et forhold.

Det var godt å høre. Selv om det snarere er en bekreftelse på noe jeg har trodd. Jeg har rett og slett ikke hatt noia for det. Derfor kan jeg bare benytte denne muligheten til å si at dette ikke er noe problem, jeg sverger!

Du må ikke alltid ha rett
Ikke ha den innstillingen at du alltid må ha rett. Ingen liker personer som kverulerer kun for å kverulere. Ha derfor en åpen innstilling. Selvfølgelig skal du argumentere for dine meninger, men ikke for enhver pris.

Mental note to self: Iskwew har ikke alltid rett (selv om jeg bestemt mener at jeg ofte har det, for tenk). Ingen liker folk som kverulerer. Den kjøper jeg. Jeg liker ikke folk som kverulerer. Dessuten leste jeg jo et sted at kvinner er flinke til å sette mannen i sentrum på date. Han er altså verdens mest interessante og morsomme. I hvert fall etterlates han ofte med det inntrykket. Hva vi tenker inne i hodene våre er en annen sak, selvsagt. Også hvor lenge de beundrende blikkene varer. Men vi er genetisk programmerte til å sukke henført. En stund.

Artikkelen avsluttes selvsagt med link til resten av svarene på alle mine problemer. Match.com. Logger jeg nå bare inn der, så kommer det til å ordne seg. Forøvrig er Match en av de få dateportalene jeg ikke har prøvd. Og sannsynligvis bør jeg vente litt. Først må jeg nok jobbe litt med holdningene mine. Selv om jeg ikke helt skjønner hvilke, enda. Noen tips?

Det jeg til sist lurer litt på er om det er godt betalt å skrive slike råd. Jeg tror nemlig jeg kunne forbedret og raffinert rådene en smule, eller vent, det har jeg allerede gjort. Jeg har da skrevet 15 Finanskurs for datere. Der mener jeg at jeg har dekket både holdninger mer i dybden og dette med tenke positivt. Her må det være mulig å dra inn noen kroner på å utdype begrepet holdninger, en liten smule.

Print Friendly, PDF & Email

82 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Cassanders sier:

  hmmm,
  når det gjelder «bad boys» kan du kikke over på Tiram’s blog og se på hennes referat fra 8.mars. Fyren hun berskriver ville jeg nokså lett kunne plassere i kategorien: «Instant asshole – just add alcohol».
  Når det gjelder «bad boys» grensende mot- , eller som fullt utviklede psykopater er det dessverre vanskeligere.
  Så vidt jeg har forstått kan de være ganske så sjarmerende.

  Tror du bør sette på radaren på *selvopptatthet*, og prøve å sjekke om de virkelig viser ekte omsorg for andre (-enn seg selv)

  «Uff nei, her sitter jeg jo og bare prater om meg selv…..Hva synes du egentlig om meg » 🙂

  Cassanders
  In Cod we trust

 2. Jeg er helt sikker på at dine råd vil være både mer raffinerte og mye bedre!
  Dessuten er det mye bedre å være singel enn å være i et dårlig forhold, spør du meg!! Gud hjelpe meg så deilig det er å slippe sure kommentarer, krangling, kritikk, skuffelser osv osv…..
  Ja, jeg burde sikkert jobbet med holdningene mine jeg også…
  😉

 3. Iskwew sier:

  Det skal jeg gjøre, Cassanders.

  Psyco-gutter kan vare ganske sjarmerende ja, så de er fryktelig vanskelige å ferske.. men radar på selvopptatthet er jo et godt startpunkt. Problemet er bare at kvinner jo SKAL være überinteressert i mannen på date. Så det er nok bare å ta tiden til hjelp.

  Skorpionkvinnen, du har kanskje ikke sånn dagbok med hjertelås du heller?? :o)) Tenke positivt, og skrive det i dagboken!

 4. Undre sier:

  Hihi! Veldig bra!

 5. Iskwew sier:

  Du skjønner vel at du trenger en slik dagbok, ikke sant, Undre?

 6. Undre sier:

  Ja, jeg skjønner det. 🙁

  En hyperrosa en.

  Dessuten må jeg bli mindre smart, har jeg hørt. Det er visst litt viktig det der at menn føler seg som den mest intelligente i forholdet.

  *GAPSKRATTE!*

 7. Iskwew sier:

  Ja. Jeg har også hørt det. Hvordan gjør man det egentlig? Å bli mindre smart altså. Er det en operasjon som må til? Tabletter? Lengere opphold i solen uten solhatt? Wut?

 8. Elle sier:

  Det går jo an å være smart uten å »flashe» det for mye 🙂 Dvs ikke vær kverulerende når den stakkars mannen kommer med sine enkle teorier. Få ham til å forstå uten å virke nedsettende.

  PS: Ikke forvent at en mann skal endre seg mye fra utgangspunktet, men forvent heller ikke at det er håpløst å komme til en felles forståelse av hvordan man bør opptre mot hverandre. Litt »oppdragelse» må til.

 9. Elle sier:

  PS: Forvent heller ikke å få den beste. Han har nemlig jeg tatt 🙂

 10. Iskwew sier:

  Merkelig – det sier bestevenninnen også – at hun har tatt den beste. Noe sier meg at det er mange i den kategorien :o)

 11. Av en eller annen grunn virker ikke den der rosa dagboken så forlokkende…
  Men TENKE positivt, det gjør jeg! Om det aller meste. Bortsett fra tema forhold/menn/dating….
  🙂

 12. Iskwew sier:

  Da er vi to om det, Skorpionkvinnen. Dessuten vil jeg ha grønn dagbok, om jeg skal ha en. Grønn er favorittfargen.

 13. Cassanders sier:

  Iskwew og skorpionkvinnen
  Det at opp til flere selv er overbevist om at de har kapret «den beste», bør vel gi litt håp, tross alt ? 🙂
  Jeg mener : en pessimist vil tenke dang! da er alle opptatt. En optimist vil tenke at hei, fins det noen, fins det flere. Synes dere skal gå for den, jeg.

  Cassanders
  In Cod we trust

 14. Iskwew sier:

  Jeg tror på den, Cassanders. Det kommer av at «Den rette» er skreddersøm og ikke konfeksjon. Den som er «Den beste» for den ene er «Helt feil» for den andre.

 15. Cassanders, jeg tror sikkert det finnes flere av kategorien «den beste» der ute et sted. De bare gjemmer seg veldig godt…
  Og det gjør i grunnen jeg også, hehe…..

 16. abre sier:

  Jeg har aldri skjønt dette med å «endre holdninger». Det høres like realistisk ut som å løfte seg selv etter håret. Men holdningene kan nok endres, over (oftest svært lang) tid, men da er det neppe en selv som forårsaker det. For i såfall hadde man vel innerst inne hatt disse ønskelige holdningene i utgangspunktet? Det man derimot kan velge, er hvilke sider man viser. Men hvis man er ute etter et varlig forhold er det neppe særlig smart å legge seg til en rolle som er altfor langt unna ens «virkelige jeg».

  Jeg tror man må lære seg å godta den man er, og så håpe at noen andre også gjør det.

 17. Og det er helt sant det du sier om skredeersøm og konfeksjon, Iskwew!

 18. Æsj, skreddersøm skulle det være da!

 19. Undre sier:

  Tabletter og pulver skal være effektive metoder for å senke intelligensen, Isk, men det er visst en veldig kostbar kur.

 20. Iskwew sier:

  Jeg er også flink til å gjemme meg, Skorpionkvinnen :o)

  Abre, jeg er så hjertens enig. Om du er kommet til skjels år og alder, er grunnleggende verdiger og holdninger rimelig spikret, og ikke noe du bestemmer deg for å endre. Du kan spille en annen en stund, men det klarer du gjerne ikke lenge.

  Å sette opp slikt som et råd, uansett, er så dumt at jeg virkelig lurer på hva de får betalt for å skrive sånt møl.

 21. Iskwew sier:

  Undre, jeg ser for meg en ikke ubetydelig regning ja. Tror du motparten tar den regningen?

 22. Undre sier:

  Hmm… I det minste bør det vel kunne trekkes fra på skatten, Isk?

 23. Iskwew sier:

  Ja, det vil jeg si. Og dessuten bør det kunne ytes subsidiert finansiering. Hørte jeg Statens Lånekasse for reversering av Utdanning?

 24. Lothiane sier:

  Jeg har testa Match.com. Jeg har testa de fleste sånne date-steder på nettet. En ting er sikkert, de har ikke gitt meg stort. Kanskje det er holdningene mine, men jeg synes det dukker opp samme type folk på alle stedene. Tenk, kanskje det er de samme folka?!

  Ofte får man meldinger ala: Halla, søta. Skal vi ha sex på cam?

  Eller lignende.

  Match.com tar dessuten en god del penger for at du kan benytte tjenesten. Du må gjerne bli med gratis, men da får du ikke lese brevene dine. Da jeg forlot stedet hadde jeg 8 brev liggende. Jeg gadd ikke betale 300 kr for å finne ut om drømmemannen var blant dem.

  Jeg synes det er rart ingen tilbyr deg penger for å skrive slike råd, Isk. Det er liksom mer snert over dine poster enn disse greiene fra Side 2.

 25. Iskwew sier:

  Det er i stor grad de sammen folkene som resirkuleres mellom portalene, Lothiane. De tror av en eller annen grunn at det er så mye bedre andre steder, når de ikke får napp der de begynte. Og det tror ikke jeg. Så dermed er det liten grunn til å betale.

  Jeg meldte med ut av q500 da jeg ikke kunne lese brevene mine. Det er det dummeste du kan ta fra gratiskundene. og betyr at du mister mange datere i porteføljen.

  Jeg tror om du, jeg og noen andre med erfaring slo oss sammen, så ville vi kunne gitt bedre råd enn de fleste :o)

 26. Elle sier:

  Eller kanskje dere skulle starte egen datingstjeneste, hvor dere selv fikk førstevalgene 🙂

 27. Undre sier:

  «Statens Lånekasse for reversering av Utdanning»

  Forkortet «SLU».

  Veldig bra, Isk. 😀

  *nesten snurre av kontorstolen*

 28. Marina sier:

  Og jeg som trodde jeg var singel fordi jeg hivde ut mannen etpar år siden! Så viser det seg altså at det er disse fordømte holdningene mine!
  Det skulle jeg visst…
  Jaja, ikke mye å gjøre med det nå.

 29. radiohode sier:

  Brikkene faller på plass!

  «Forøvrig er Match en av de få dateportalene jeg ikke har prøvd. » Jeg visste det, jeg visste det, jeg visste det! «Det bildet har jeg da sett før?» tenkte jeg en gang om et av bildene av deg.

  Brikkene faller på plass! 🙂

 30. Iskwew sier:

  Elle, det kan kanskje være en forretningside!

  Undre, jeg tror SLU bør patenteres, gitt. Her er det et stort marked med mange finansieringsmuligheter! Å avlære seg en hel høyere utdannelse er ikke gjort i en fei, skal jeg si deg. Jeg finansierer, du er inhouse sjelesørger.

  Marina, jeg hadde heller ikke skjønt at det rett og slett er holdningene mine. I dag har det tilflytt oss skjellsettende kunnskap!

  radiohode, om du er på et par dateportaler, så ser jeg ikke bort fra at du har sett det bildet før i det hele tatt.

 31. Marina sier:

  Ja, men hvis man helst skal være kunnskapsløs, er det vel ikke bra å lære noe nytt?
  Samtidig har jeg sett at mange menn påstår at de er interessert i intelligente kvinner, så kanskje er det ikke så dumt likevel? Bare at jeg har en mistanke om at de egentlig mener intelligente, men ikke like intelligente som dem selv, og at det egentlig betyr ganske dum.
  Så hvis jeg noen gang skal slutte å være singel, må jeg vel først finne en mann som er mer intelligent enn meg selv. Det er vel der problemet egentlig ligger.

  Men jeg er altså ganske fornøyd med å være singel, og jeg kan jo alltids skaffe meg katt…

 32. Lothiane sier:

  Jeg tror cluet ligger i dette med intelligens, jeg og. Jeg orker ikke være særlig lenge sammen med noen som er mindre intelligente. Må jo ha noen å se opp til. Hvis dette ME-huet mitt fortsetter som det gjør, så vil det snart ikke være noe problem å finne en som er mer intelligent. 😉

  Tror ikke jeg orker være med på enda et dating-konsept på nett. Nett og dating hører visst ikke sammen likevel, selv om jeg trodde det en ganske lang stund.

 33. Undre sier:

  Isk:

  Der har vi sikret pensjonsalderen vår, vet du!

  Marina:

  «(…) intelligente, men ikke like intelligente som dem selv».

  Jepp, jeg er redd for at det er det de fleste mener.

  Dessuten «skal» jo mannen også være høyere enn dama, og da begynner det å bli ganske vanskelig når man er dame, smart og høy.

  o_O

  Det må være et slit å være mann!

 34. radiohode sier:

  Undre: Ingen spøk, nei! Et slit

 35. Undre sier:

  Høhø. Jeg tviler ikke …

 36. Iskwew sier:

  Marina, dette tror jeg er spot on :o) Og mens du venter på å finne ham, så sørger du rett og slett for å ha det veldig bra :o)

  Lothiane, jeg tror det er lenge til det ME-hodet ditt gjør det lett å finne en smartere. Intelligens stikker dypere enn som så, vettu :o)

  Jeg orker i hvert fall ikke noe nettdating akkurat nå, kjenner jeg.

  Undre, vi har sikret alderdommen nå ja.

 37. Britt M. sier:

  Åh, det er så typisk at jeg befinner meg i indre-enfold når tidenes tips spres på veven. Jaja, en traktormør bondesønn kan jo ihvertfall brukes som testobjekt… 😉

 38. nessie sier:

  Siden jeg har gått inn i en permanent singelfase så er jeg neppe den rette til å gi andre råd om forhold. Men jeg gjør det for det 😉

  Stalltips nr. 1: Lyser det en rød lampe uten at du helt vet hvorfor, så lytt til den. Dermed er det ikke sagt at du aldri mer skal se daten, men ikke hive seg i armene på h*n med en gang.

  Stalltips nr. 2: Si fra om ting du ikke liker før du har kommet til det stadiet hvor du brøler så murpussen drysser fra taket.

  Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør. Ok? 🙂

 39. Iskwew sier:

  Britt, husk at øvelse gjør mester!

  Nessie, dette er svært gode råd. For: Om noe har trillrunde øyne, fjær og sier uhu, så er det gjerne en ugle i mosen. Sånn er det bare.

  Og om vi ikke alltid gjør som vi sier, så ligger det der bak i hodet og gjør en jobb. I lengden.

  Stalltipsene dine bør henge på veggen både her og der :o)

 40. Sauegjeteren sier:

  Jada Britt, du skal få øve deg på meg. Det er greit.

  Men som mann selv, egentlig av det selvgode slaget, så tror jeg at jeg trenger ei som utfordrer meg, gjerne ei smart ei, og gjerne ei som er sterk i tankegangen. Og er hun høyere enn meg blir jeg kanskje litt overrasket, men det får gå.

 41. Iskwew sier:

  Se der, Undre, konseptet har allerede begynt å virke!

  Sauegjeteren, det med høyde er ikke til å kimse av. High is good!

 42. Tiqui sier:

  Jeg tror også holdningene mine er helt feil for et forhold. Jeg jakter nemlig på en mann som har respekt for andre generelt og kvinner spesielt… tror ikke det slår særlig godt an hos gutta. Jeg har en annen problematisk holdning også, jeg tror jeg har noe jeg skulle mene og si, og det funker jo ikke. Den verste holdningen er nok likevel den at jeg ikke kunne tenke meg å endre holdninger – så da forblir je nok singel…

 43. Iskwew sier:

  Du er i godt selskap, Tiqui! Jeg finner heller ikke noe særlig med holdninger jeg ønsker å endre.

 44. Undre sier:

  Konseptet slår an, ja! Visst pokker gjør det det, Isk!

 45. Iskwew sier:

  Jepp 😀 At det skulle begynne å virke så fort, det hadde jeg ikke regnet med. Men der kan du se, det er simpelthen brilliant.

 46. Undre sier:

  Jeg sier det igjen:

  – We’re so damn right about everything, we’re going to have to start taking calls!

  *lol*

 47. Iskwew sier:

  Oh yeah we are 😀 Det er bare å få satt opp linjene!

 48. Sauegjeteren sier:

  Hva legger du i at høyde er bra, egentlig?

 49. Iskwew sier:

  Jeg liker menn som er høye. So ist es.

 50. Undre sier:

  Hvorfor er det slik at menn «skal» være høyere enn dama?

  Og her setter jeg bevisst «skal» i hermetegn.

 51. Sauegjeteren sier:

  Iskwew liker meg! 😀 (Nå trenger ikke det bety noe, siden hun neppe møter meg fysisk noen gang, men, men…)

  Grunnen til at menn skal være høye, Undre, er at kvinner tradisjonelt er svakere, og høyde betyr ofte styrke, og det ser hvertfall betryggende ut.

 52. Iskwew sier:

  Jeg vet ikke hvorfor jeg, men at det er slik, er det jo ikke tvil om. I hvert fall ikke i mitt tilfelle.

  Dessuten så går jeg gjerne med høye sko, og da… :o)

 53. Undre sier:

  Hah! Jeg vil si det ser mer betryggende ut med menn som er lavere enn meg for de kan jeg mest sannsylig skambanke om det trengs, så jeg tror det er menn som er redd høye kvinner.

 54. Undre sier:

  … jeg har tilgode å skambanke en mann, bare så det er sagt.

 55. Iskwew sier:

  Undre, jeg synes du skal holde deg unna menn det monde vært behov for at du trenger å svinebanke. Det er nok det greieste.

 56. Undre sier:

  Ja, det er det beste det, men plutselig kan det stå en av den typen der.

 57. Iskwew sier:

  Joa, men da får du løpe fort :o)

 58. Undre sier:

  Jeg er bedre til å slå enn til å løpe.

 59. Iskwew sier:

  :o) Jeg tror fortsatt på den med å finne en du ikke trenger å svinebanke. De finnes!

 60. Undre sier:

  Hihi! Ja, la oss håpe for hans del at han finnes.

  *hikste & le*

  Jeg har som sagt aldri slått eller måttet slå, så ta det med ro, jeg virrer ikke gatelangs på jakt etter menn å slå ned.

 61. Iskwew sier:

  Hehe – det så jeg ikke helt for meg heller :o)

 62. Elle sier:

  Hmm- Det virker som om en del damer her er i ferd med å gi opp menn. Til mannfolks forsvar må jeg si at det er en god del som er både snille og intelligente- Og som ikke diskriminerer damer.

  E

 63. Iskwew sier:

  For egen del kan jeg si at pessimismen gjerne ikke varer så lenge – jeg er optimist av legning :o)

 64. Håkon sier:

  I den grad jeg danner meg et slags mentalt bilde av nettfolk så har denne diskusjonen satt nye farger på Undre. :o) Hva holdninger angår så er jeg på linje med Tiqui: what you see is what you get. Ikke det at det er umulig eller uklokt å endre holdninger i livets løp, men å gjøre det ene og alene for å tekkes en partner høres ikke ut som noen god strategi.

  Det er ikke så veldig godt betalt å bedrive slik nyttejournalistikk, men godt nok til at Nettavisen må skjøte på med inntekter fra en datingportal. Hva blir det neste? Vel, en eller annen nettjournalist kommer vel snart over artikkelen om online dating i Scientific American. Mye interessant tallmateriale, Iskwew.

 65. Iskwew sier:

  Takk, Håkon, den var interessant! Den skal jeg lese. Ellers skrev jeg litt om dette for en stund siden, jeg skal lete frem tråden etterhvert.

  Jeg tror det er lettere å lyve enn å faktisk endre holdninger.

 66. Milton Marx sier:

  Nessie sa det. Hemmeligheten med å takle en partner er å være litt brems når vedkommende begynner å slappe av og bli seg selv. Bremser du for mye, skjer det samme som når du blokkerer sikkerhetsventilen på en dampmaskin, bremser du for litem er det du selv som eksploderer.

  Ellers ser jeg at ingen her har insistert på kombinasjonen «respekt for kvinner» og «realist». Så det er enda håp…

  * Dukker og søker dekning mens jeg ligger i moderasjonskø *

 67. Undre sier:

  Håkon, jeg er redd for å spørre, men:

  Hvilke farger har jeg fått? 😉

 68. Iskwew sier:

  Moderasjonskøen havner du som regel bare i på natten, Milton – ikke når jeg er like i nærheten av PC eller telefon så jeg har oversikt over hva folk bruker mitt domene til. Om noen har lyst til å bruke det til namecalling, så er jeg ikke en velvillig vert.

  At å det forvente respekt for kvinner er urealistisk, det kan vi være enige om :o) All erfaring sier noe annet.

  Jeg venter også spent på Undres nye fargeskala, Håkon :o)

 69. Håkon sier:

  Undres fargeskala… Og så jeg som har dagsfersk attest på at jeg består Ishihara. Nåvel, fargekommentaren var ment i overført betydning og skalaen strekker seg vel fra en i overkant håndfast blåveispike til Stælken Gundersen. :o)

  Nå vel, jeg får understreke at en endimensjonal beskrivelse som regel vil ha store mangler.

 70. Iskwew sier:

  Ishihara, Håkon? Hva er det?

  Jeg fikk også noen Stælken Gundersen assosiasjoner, så den skjønner jeg :o)

 71. Undre sier:

  Høhø, jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal tolke ut av den «fargeskalaen» der, Håkon.

  *lett bekymret eller lettet?*

 72. Håkon sier:

  Det er en test med pseudoisochromatISKe tavler som er en standard for fargesynsundersøkelse.

 73. Iskwew sier:

  Jasså. Jeg måtte lese to ganger for å forsikre meg om at det ikke sto sadomasochistiske der, gitt.

  Fargesynsprøven er altså bestått?

 74. Håkon sier:

  Mens Undre tolker farger kan jeg reflektere litt mer over menn som er skambankt.

 75. Undre sier:

  Jeg tror du bør analysere den teksten til «Skambankt» en smule, Håkon. 😉

  … Eg e sønnen av min far, eg e han som tar og tar …

 76. Iskwew sier:

  Muligens hadde Håkon her bare gjort et nettsøk uten å sjekke så nøye hva som sto i teksten :o|

 77. Håkon sier:

  Godt det ikke var hørselen jeg fikk sjekket i dag…

  Nei da, jeg har ikke bare gjort et nettsøk. (Jeg hadde på tv-lyd mens jeg jobbet en kveld og hørte etter med et halvt øre og knapt nok det.) Uansett, jeg skrev ikke mer enn at de var skambankt. Om det er nødvendig med denne skambankinga får andre ta stilling til.

  Jeg tar det som et kompliment at hverken Iskwew eller Undre lot til å tro at dette er musikk jeg vanligvis hører på. 😉

 78. Iskwew sier:

  Eventuelt er det andre rundt dem som er skambankt?

  Selvsagt trodde vi ikke dette var musikk du pleide å høre på, Håkon :o)

 79. Undre sier:

  Hihi. Jeg satset på at du bare hadde fått med deg navnet, Håkon. 😉

 80. Iskwew sier:

  Jeg velger å fortsette å tenke det jeg, Undre!

 81. freddy mercury sier:

  Hei hei,

  rotet meg inn i bloggingen via et søk, for å finne ut mer om P3-programlederen som fikk Marianne Aulie på besøk. Mange interessante signaler her, men det ser ut som en utfordring å få debatten rimelig

  Forskning i media vil stort sett dreie som om lettfattelig problemstillinger om (helst) sex og samliv, derfor vil Side 2 hjelper deg sikkert være rimelig mainstream i så måte.

  Mht tips: min hovederfaring er at man treffer (potensielle) partnere hverken på nettet eller på byen, men der du dyrker sider ved deg selv som gir deg merverdi – enten fordi du har et spesielt talent, er interessert, eller rett og slett ser det som et hyggelig og sosialt tidsfordriv. Dette kalles gjerne hobbyer – og har du en hobby du kan dele med en potensiell partner, er det gjerne et godt utgangspunkt.

  Freddy (er sammen med en dame som er minst like intelligent som meg, og som de fleste andre menn oppfatter som «farlig» fordi hun er sterk.. – du trenger mao en mann som lar deg være deg selv 😉

 82. Iskwew sier:

  Hyggelig at du rotet deg innom!

  Side2 er vel i overkant på den lette siden av media.

  Jeg tror du har et godt tips på hvor man kan finne en partner. Jobb er jo ogaå en mulig arena, selv om det så langt ikke har dukket opp noe der.

Top