Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Anbefalt lesning

25.02.07 i Ord av andre

Rockette skriver veldig mye bra for tiden. Hun har skrevet to poster som jeg synes mange bør lese:

Pilletrillere og biobabbel – om sykliggjøring og legemiddelindustrien. 200.000 mennesker er brått definert til å være bipolare. Noe som skjedde etter at legemiddelindustrien fant medisiner mot humørsvingninger.

Hvordan har vi det i dag? – om sykliggjøring av helt normal menneskelig sorg og smerte.

Selv har jeg skrevet om Å slåss mot vindmøller på MEblogg. Det handler nok en gang om motstand mot ME-diagnosen. Denne gangen på Haukeland sykehus.

(Stengt for kommentarer: eventuelle kommentarer legges i de postene det gjelder)

Print Friendly, PDF & Email

Stengt for kommentarer

Top