Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Vinterstemning for sjelen

06.02.07 i Kunst

Jeg anbefaler alle å ta en titt i MEblogg på noen bilder jeg har fått lov til å legge ut. De er tatt av en fotograf jeg har kommet i kontakt med gjennom ME-forum. T-rex, den eminente fotografen, kan dere lese om her.

Og de er så vakre at de er sjeleføde en kald vinterkveld. Enjoy!

(Kommentarer er skrudd av her, eventuelle kommentarer legges i tråden med bildene.)

Print Friendly, PDF & Email

Stengt for kommentarer

Top