Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Morsom ny plugin

05.02.07 in Blogging

Jeg synes jo plugins er veldig morsomt, så barnslig er jeg. Og kommer stadig vekk over noen morsomme. Når de i tillegg appellerer litt til statistikeren i meg, blir jeg ekstra fornøyd.

Dagens nye plugin er en som viser når på døgnet jeg skriver innlegg og når på døgnet dere kommenterer mest og minst.

Jeg skriver mest midt på dagen (ikke vis denne til arbeidsgiver) og dere kommenterer mest på morgenen, og dere skriver også mye på formiddagen, spiser middag, legger barn og så videre, og så skriver dere flere kommentarer på kveldstid.

NB: Arbeidsgiver, om du leser, en del av innleggene som er publisert om morgenen, klokka 9-10, er skrevet kvelden før og legges ut med forsinkelse.

Print Friendly, PDF & Email

20 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Iskwews hjørne på www » Skuffede google-søkere i bloggen | 03.03.07
 1. Undre says:

  Hehe. Tror jeg er med på å dra opp den kveldskommenteringsstatestikken (hvor mange poeng blir det i Scrabble?), ja!

  😉

 2. Iskwew says:

  Nå hadde du en stavefeil, Undre, så det er ikke godkjent!

 3. Undre says:

  i*

  Beklager, jeg har feber.

 4. Iskwew says:

  Har du også fått vannkopper? Dakkar!

 5. Undre says:

  Nei, vannkoppene gjorde jeg unna i nittenhundrede og fem og åtti.

 6. Iskwew says:

  Det skal du være glad for :o)

 7. Megler Smekk says:

  Hei Iskwew,

  fin plugin … når du først snakker om statistikk, se på http://abcnews.go.com/Technology/WhosCounting/

 8. Iskwew says:

  Ååå den ble bokmerket med en gang, Megler Smekk. Takk!

 9. Mia says:

  Hei Iskwew:)

  Jeg har skrevet en liten kommentar til Tiqui, men tenkte jeg skulle si det til deg også. Nemlig at dere to endte med å få meg til å drømme en kjempefin drøm etter først å ha lest om deres tanker rundt det der med drømmer.

  Ble visst kjempeinspirert, jeg 🙂

  Skriv mer om dette temaet, det er jo ganske spennende, egentlig. 🙂

  Mia:)

 10. Åhååååhhåhå! “Legges ut med forsinkelse” ja. DEN har vi hørt før, din røver!

 11. Iversen says:

  Men Isk, du vet at så kule pløggins ikke bare kan snakkes om uten å flashe litt navn?

 12. Iskwew says:

  Det er helt sant, jeg sverger!

  Den var kul ikke sant? Du ble litt misunnelig nå? Okay da, siden det er deg. Den heter Post/comments time.

 13. Iskwew says:

  Hei Mia – det var morsomt å høre :o) Du må ha assosiert etter å ha lest, i drømmene da kanskje? Jeg er veldig opptatt av drømmer selv, og kanskje kommer det mer om det etterhvert. Drømmer og intuisjon er utrolig fascinerende.

 14. Sissel says:

  Nå har jeg lett opp ned og i mente (i 1 min) uten å finne rss-feed til bloggen din – hjelpe meg? Tenkte jeg skulle legge deg i bloglines’ene mine.

  Statistikk? Jeg blir så nervøs av statistikk, det er så altfor avslørende. Jeg vil f.eks ikke vite hvor sent jeg har skrevet den siste posten, hvor mange rødvin jeg hadde drukket på det tidspunktet, hvor mange poster jeg har skrevet i arbeidstiden, eller om …

  Ok, hvordan får man en “sånn en”? Må man adm eget domene?

 15. Iskwew says:

  Den ligger nede i meta-menyen, i sidebar til høyre. Ellers er det bare å legge inn blogg-adressen i bloglines i hvert fall, så finner den feeden av seg selv. Hyggelig at du vil legge med til!

  Hehe – det er kanskje noen ting man ikke vil vite, ja – men jeg er nerdete nok til å like det, selv om det tildels er avslørende. Men om du ser antall kommentarer også i arbeidstid, så er jeg ikke alene om å blogge da.

  Du må ha en wordpress-blogg, og så laste ned den rette plugin. Jeg vet ikke om du kan bruke den ellers.

 16. Sissel says:

  Nei, jeg forsøkte det – å bare la den finne rss’en selv, men det funket ikke. Men nå skal det nok gå bra.

  Den statistikken jeg definitivt liker best er oversikten over hva folk søker på for å komme til bloggen min. En person (ja, for det må være samme person, og en mann 😉 har skrevet de samme søkeordene over flere uker, og de lyder som så:

  “Hvor i helvete er de puppene til Tone Damli Aaberget”

  hehe
  Jeg fatter ikke hvorfor han fortsette å komme til MIN blogg, men jeg ler like mye hver gang jeg ser de søkeordene 🙂

 17. Iskwew says:

  Hmm, jeg fant min egen blogg ved å søke på bloggen. Men jeg skal undersøke mer. Og kanskje flytte feeden så den er mer synlig.

  Jeg får også noe morsomme, mange som vil finne seg hore, og havner i en post som heter Den lykkelige hore. Slikt er alltid morsomt.

 18. Håkon says:

  Poste med forsinkelse er bra. For min del fungerer det nesten litt for godt som kvalitetskontroll å vente til jeg har sovet ut før jeg legger ut en post, for jeg andelen innlegg jeg ikke legger ut går merkbart opp.

 19. Iskwew says:

  Det er jammen noe jeg kunne tenkt på også, Håkon :o)

Top