Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Dagens anbefaling

06.01.07 in Diverse

er uten tvil å lese listen til Milton Marx med ting du ikke visste om ham. Han har en liste på ikke mindre enn 33 ting, hvorav en er løgn. Gudene må vite hvilken. Og jeg er rimelig sikker på at listen kunne blitt lengere 😀

Og etter en simultantagging fra Tiqui og meg selv, kom Shoaib med noe som ser ut til å være en imponerende liste. Han og Milton kjenner hverandre nok!

Det er ikke tvil om at de taggede har opplevd mer enn den som tagget i dette tilfellet.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top